Pentru amenajari mobilier il recomand pe Cerga. Apelati cu incredere.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Facebook va reveni în curând
Facebook este oprit temporar pentru lucrări necesare de întreţinere, însă îl vei putea accesa din nou peste câteva minute. Între timp, citeşte mai multe despre motivul pentru care vezi acest mesaj. Îţi mulţumim pentru răbdarea ta, pe durata îmbunătăţirii site-ului nostru.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
COlegii, luati aminte, concurenta vine puternic din urma : Times New Roman - Tot mai mul
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Nu are cont si m-a rugat sa postez eu:
Postat în original de Mircea Lucescu
Retired
Cu alte cuvinte, practic, Cupa Campionilor Europeni a fost castigata de el. Ce mai la deal, la vale...
Practic, daca eu in 1985 nu trageam cu prastia in pasarile de pe trasnformatorul de la Electroputere, acesta s-ar fi ars si economia Romaniei ar fi paralizat, deci el n-ar mai fi avut ce club sa antreneze ca sa rivalizeze cu Steaua.
Cu alte cuvinte, practic, eu am castigat Cupa Campionilor Europeni.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
OFF Topic
Era pe aici un coleg care facea video de promovare, daca il stie cineva un link!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
@Rapsodia
Uite aici pagina FB
Daca el nu te ajuta, incearca aici: Creste-ti profitul cu un explainer video.
Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)