Un link pe google.ai pentru userul care descoperă cine cântă.
Hint: e membru seopedia.
Un link pe google.ai pentru userul care descoperă cine cântă.
Hint: e membru seopedia.
Am un blog personal nou.
Mă găndesc...
![]()
Eu mai sunt blocat?
Baieti, fara off-topic-uri va rog. Rog un moderator sa curete topic-ul de off-topic.
Apropo de violenta, am fost la medic, mi-a prescris o reteta dar nu am bani sa o cumpar (ultimii i-am dat pe ranga cu care l-am incins pe concitadinul meu iSKY, appo o vand la fier vechi ca renunt la violenta - cine ofera pret bun pe kg sa-mi dea pm) si pana imi baga astia de la emag niste maruntis in cont sunt pe 0, deci daca e careva ce binevoieste (fara Tom ca el nu are voie sa binevoieasca) sa ajute sa-mi dea un pm si ii trimit datele de cont. @Andreidiniasi si restul de oameni sufletisti ce au deja contul meu ii rog sa o faca o mica donatie pentru o cauza nobila. Tratamentul costa undeva in jurul a 79.999 euro si este situat undeva pe malul Dunarii intre Balteni si Nufaru. Multumesc din suflet si domnu' de sus sa va binecuvanteze (nu, nu e vb nici acum de Tom).
PS Fac un apel si la latifundiarul din afiliere ce detine hectare de pixeli online (Kidu) poate da si el un maruntis acolo. Domnu' fie cu tine!
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
ti as dona toate comisioanele de astazi, dar iti ramane sa platesti si creditu la apartament... mai mai gandesc cum sa fragmentez.
Iau eu comisioanele si Dan preia creditul. Apartamentul poti sa-l tii, un timp. Ai Pm pentru detalii.
Off: am dat bere si azi! Vezi ca te-am sunat, dar pe facetime. Am uitat ca tu ai inca, telefon fix.
Ma, de ce ati oprit campaniile? Urat. Pune-ti campania la loc.
Ultima modificare făcută de Tom; 25th July 2013 la 20:43.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Unde gasesc si eu un tutorial despre fumat? Vreau sa ma apuc si nu stiu cum sa trag din tigara.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Momentan este/sunt 23 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 23 vizitatori)