Ahaaaa, pai de ce nu ziceti ma asa. Acum inteleg si euRosia Montana "For the future" powered by UmbrellaCorporation.ro![]()
Ahaaaa, pai de ce nu ziceti ma asa. Acum inteleg si euRosia Montana "For the future" powered by UmbrellaCorporation.ro![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Retired
Asta dupa fata se vede ca e trecut prin bancile scoli.NU prea ai de comentat la asa ceva ca nu stii ce.Doar ca este in trend cu ce se poarta zilnic pe strada.
scriu gramatical prost :D:D:D:D
Are cineva ide-e cum ma pot promova pe Libertatea de asa natura incat sa iau prima pagina ... sa apar peste tot ca in poza de mai jos????!!!
DISCLAIMER - [imaginile din colajul de mai jos care la prima vedere pot avea conotatie exuala va asigur ca sunt acolo in scop terapeutic]
![]()
Dai clik pe banner si vezi prin ce platforma este redirectul la banner.
MIsto stirea (randu 2 ultima din dreapta).Ma plesnea cu ... peste gura)
Vrei sa faci reclama pe asa subiecte?
scriu gramatical prost :D:D:D:D
Scriu articole foarte bune pe diverse nise. Ieftin! Review-uri in primul link si aici.
Cam in aceeasi perioada a fost descoperita si apa caldaAvem rugamintea sa numai efectuati campanii pe leaduri pentru abonare la newsletter deoarece nu vor mai fi aprobate am descoperit ca anumiti afiliati creeaza singuri adrese de e-mail si se aboneaza.
Screenshot_28.png
Primita adineauri pe PM. Am stat 5 minute... sa caut penele, nu le-am gasit.
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)