Si mai baga-i si un radical din 2.
Nume: Social bookmarking - linkuri pe siteuri cu PR mare pentru siteul dvs
Email: winifred_oconner@wildmail.com
Companie: Social bookmarking - linkuri pe siteuri cu PR mare pentru siteul dvs
Inscriere in retele sociale - Social Bookmarking - Optimizare seo prin retele sociale[/url] Pentru siteul dvs va oferim crearea de bookmarking in siteuri de PageRank mare ajutand la crearea de linkuri spre siteul dvs *Indexare rapida a siteului dvs. prin marcari Social Bookmarking *Linkurile de la retelele sociale sunt mai importante ca orice alta metoda de linkbuilding. *Siteurile au prioritate in motoarele de cautare si au pagerank mare. *Pachetele sunt de 200 sau 400 bookmarkings in siteuri diferite. *Pretul este mic 10 euro SMS - Paypal sau Visa - 200 bookmarkings sau 20 euro pachetul 400 bookmarkings. *Primiti raport cu toate linkurile create in maxim 10 zile. *Toate detaliile si salvare date site aici: social-bookmarking.ro Inscriere in retele sociale - Social Bookmarking - Optimizare seo prin retele sociale[/url] Ne cerem scuze daca mesajul a ajuns la dvs si nu aveti deloc interes in promovare pe internet prin social bookmarkings si va rugam sa ne comunicati aici adresa de email pentru a nu mai primi din partea noastra stiri social-bookmarking.ro/remove.php
Ma gandesc ca sigur intereseaza pe cineva.
DAn, te rog sa scrii frumos de ei. Exemplu:
Am primit linkurile de la retelele sociale comandate, la un pret mic 10 euro, nu sunt foarte ok, dar fiind un pret mic, sunt multumit si recomand, dar totusi sunt cam aiurea, generale, si nu ajuta la nimic, dar daca tot sunt ieftine, cred ca merita banii, dar nu as recomanda unui prieten, dar cred ca totusi sunt atat de naspa incat o sa postez pe forum.
E vremea pentru un serviciu antispam.
Ultima modificare făcută de Krumel; 5th November 2012 la 15:52.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Vand eu link pe site PR 9, cu 10000 dolari bucata cine doreste? E a unui amic site-ul se numeste facebook, si link-ul va fi afisat pe peretele meu
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Youtube FAIL
![]()
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Am si eu nevoie de cateva recenzii aici: https://plus.google.com/115685232461...00/about?hl=ro
Ideal ar fi sa fie de bine.
D'alea cu "great service, i would definitely recommend it to anyone". "best food in town" etc.
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 9 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 9 vizitatori)