Merge si la webmasteri, numai invers, a doua poza inainte de pinguin, si prima poza dupa pinguin![]()
Merge si la webmasteri, numai invers, a doua poza inainte de pinguin, si prima poza dupa pinguin![]()
Au aparut dar totusi in cazul asta va recomand filmul, ca e cu ARNOLD SWARNȚÂNȚAR. Terminator Novels list![]()
Iar da google rezultate aiurea
Am doua PR7 in urma spam-ului agresiv. O fi de bine? De data asta macar am variat ancorele)
Trust, but verify.
Cumpar. Cu cat vinzi?
Imi sare in "ochi" astazi o imagine pe gsp. Nu se leaga cu nimic, si va rog sa-mi traduceti rostul acestui tip de imagine (nu e icon) intr-un articol despre pariuri :
Doar de pe astfel de "computer" poti paria live?
Doar daca ai "computer" primesti bonus?
In molde (norvegia) mai au acest model de "computer"?
Acest tip de "computer" este folosit pentru predictii ? (ce va fi in Molde - Steaua ?)
Bonusul de 200 lei, e pentru un pc nou?
La o cautare simpla pe google, pentru https://www.google.ro/search?hl=ro&q...BIPKhAe1kYGYAw apare si imaginea asta, dar inaintea ei mai sunt cateva mai "noi".
Ofer un premiu substantial pentru raspunsul la cele 2 intrebari:
1. de ce cautarea este dupa "computer" ?
2. de ce au ales aceasta imagine? in detrimentul celorlalte imagini.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Doresc pe aceasta cale sa urez la multi ani tuturor celor care-si serbeaza ziua de nume de sfant sau de moashta precum si celor care nu-si serbeaza. La multi ani si mie ca mi-a dat mama si nume de sfant dar m-a facut ateu.
+---------------------------------------------------------------------+
| |
| |
| |
| |
| |
| loc de poza chicioasa cu "la multi ani" |
| si un sfant dragalash pe fundal |
| si-o icoana |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
+---------------------------------------------------------------------+
LMA tuturor!
Caut cu jingle.ro.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Momentan este/sunt 6 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 6 vizitatori)