Postat în original de puthre | | loc de poza chicioasa cu "la multi ani" | | si un sfant dragalash pe fundal | | si-o icoana | LMA tuturor! Daca te chema Gavril nu mai comentai.
Trust, but verify.
Postat în original de Dan Daca te chema Gavril nu mai comentai. Eh, as fi fost si eu sfant... As fi mers in rai, acolo unde toata lumea e pe primul loc in ggl... Ce viata...
Caut cu jingle.ro.
Postat în original de puthre As fi mers in rai, acolo unde toata lumea e pe primul loc in ggl... Ce viata... Da, da, ca nu or avea si ei seo spammerii lor care sa iti ia fata
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Postat în original de robyroy Da, da, ca nu or avea si ei seo spammerii lor care sa iti ia fata NU, seo spammerii ARD IN IAD!
Da, da, si marmota ce facea?
Postat în original de robyroy Da, da, si marmota ce facea? Isi facea cruce, normal!
Postat în original de puthre NU, seo spammerii ARD IN IAD! Ce veste buna mi-ai dat. Am auzit ca oricum, distractia acolo e...
Postat în original de Dan Ce veste buna mi-ai dat. Am auzit ca oricum, distractia acolo e... Viata este pentru ca sa te distrezi.
Postat în original de puthre Viata este pentru ca sa te distrezi. Si la pensie ce faci? Sau tu zici ca si pensia e "viata"?
Postat în original de Dan Si la pensie ce faci? Sau tu zici ca si pensia e "viata"? Pensia e ca sa ai bani sa dai la biserica sa poti sa pupi moaste ca sa ajungi in rai. --- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit") Cum se folosesc punctele de reputatie:
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)
Reguli Forum