--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Revista Kamizake: Ce aș vrea să vă întreb: aveți cumva idee, anul ăsta Black Friday-ul catolic pică în aceeași zi cu Black Friday-ul ortodox?
Caut cu jingle.ro.
ROFL![]()
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
După ce am instalat Captcha, am început să șterg manual de pe un blog 10K comentarii, acum am luat o pauză, mai am în jur de 2K, după care am stat bine și m-am gândit: bă, de ce să nu fac un ban din chestia asta, că-mi "place" la nebunie.
Prin urmare, șterg comentarii de pe blog-uri, prețul este de 5 Lei pe 1000 de Comentarii, la pachete mai mari fac reducere...deci, cine se bagă?
PS: Vedeți că din phpMyAdmin nu merg șterse!
Promotie romaneasca
![]()
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
sigmanet[dot]ro, sper sa nu ma insel, dar de la ei am primit un spam.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Sa ridice repede mana sus care stie diferenta intre interlopi si interpoli:
![]()
Trust, but verify.
Cred ca au vrut sa zica interplopi sau interpopi (barbosi care tin cu inter)
sa ma fac inteles, smiley canta dar canta ca si tine, ca si mine! are glas, dar nu este o voce buna, in sensul ca muzical omul nu are tehnica vocala, nu poate canta in diapazon sau in falset, nu are flioricele in glas, glote, nu are vibrato! adica, din punct de vedere muzical, comparandu-l cu traistariu cum facea cineva greseala mai jos, e slab rau! asculta-l pe traistariu cum canta, cu cata putere,cu cata tehnica vocala imbraca melodiile si apoi du-te la smiley si vei simti diferenta imediat!
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 5 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 5 vizitatori)