Hai ma ca am exagerat, nu sunt 10 pe zi. Au exagerat azi putin, dar de obicei sunt muuult mai putin de 10/zi.
![]()
Hai ma ca am exagerat, nu sunt 10 pe zi. Au exagerat azi putin, dar de obicei sunt muuult mai putin de 10/zi.
![]()
Trust, but verify.
Cum sa vinzi VECHIUL ipad la "manelisti":
Se vinde Vechiul "noul ipad"care NU mai exista (Discontinued October 23, 2012 ), la cel mai mic pret de pe piata, doar 2199 ron!
Wow, atat de ieftin?
Se vinde generatia 3 cu numele "noul ipad", si nu generatia 4, care de fapt e noul ipad!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Si Dacia Logan se vinde cu numele de Dacia Logan, cu toate ca ar trebui sa i se spuna "Noua Dacia Logan" dupa ce a suferit cateva facelifturi.
Dupa logica ta, altex ar trebui sa vanda "vechiul noul ipad", iar Apple are pe site "noul noul ipad", corect?
Trust, but verify.
Apple nu are "noul ipad" la vanzareApple , pentru ca NU mai e "new" si mai ales pentru ca NU mai exista!
Cumparati tu dacia 1310 (nu se mai fabrica) la acelasi pret cu dacia logan 2012, ca tot dacie e!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Daca e prima oara cand auzi de iPad, e normal sa nu stii ca initial Apple ii daduse numele "the new ipad", nume sub care a fost comercializat pana acum o saptamana.
De maine nu-i mai zicem Logan, trimitem mail la dealeri sa ii zica doar "masina"?
Trust, but verify.
linistiti-va, am dat drumu la vplay.
au fost ceva probleme de flood.
Trust, but verify.
@ DAn, vb pe mess.
@ puthre. Sunt prietenii nostrii, doar le facem reclama, sa vanda cat mai multe IPAD 3!
Am uitat, NU EXISTA ipad 3! Cum nu?
Se vede dane sageata? Ca scrisul banuiesc ca nu-l vezi.
Momentan este/sunt 5 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 5 vizitatori)