Ai ceva de scos figurile din cap jmecherilor?Eu dau orice satelit vrei tu jos, am cea mai tare racheta balistica de doborat sateliti se numeste photoshop
Sar putea sa recurg la aceasta metoda daca ma mai f... mult la melodie.Glontul de argint, face o gaura suficient de mare si curata astfel incat sa poata iesi afara toate figurile.
Am un prieten (i se zice "satelitu") care vinde linkuri pe site-ul lui. Pe principiul 1 milion page, are si el 1 leu page. Mai sunt cateva locuri libere, va puteti alege fiecare locul, exact ca la cinematograf.
![]()
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Ar trebui sa le spuna cineva alora care sunt pe rosu si totusi dau reputatii ca reputatiile lor nu sunt luate in considerare.
Macar sa nu se mai oboseasca. Voua nu va apar cu gri - d'alea care nu influenteaza reputatia generala?
Trust, but verify.
Ba da.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Am ceva colectie de reputatii griAr trebui sa le spuna cineva alora care sunt pe rosu si totusi dau reputatii ca reputatiile lor nu sunt luate in considerare.
Macar sa nu se mai oboseasca. Voua nu va apar cu gri - d'alea care nu influenteaza reputatia generala?, nu stiam ce-s cu ele.
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)