Vand conturi de moderatori pe seopedia, nu conteaza cate clase aveti, nu acesta este criteriul de selectie" , este o selectie naturala, in functie de vreme, mai am si cateva locuri la ambasada.
PhoeniXman, tare gluma. Am ras un pic. Vrei sa ne razboim inutil pe un subiect prostesc? Daca da, te astept.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Subiectul acestui topic este gluma, nu inteleg de ce vrei sa te razboiesti cu mine .PhoeniXman, tare gluma. Am ras un pic. Vrei sa ne razboim inutil pe un subiect prostesc? Daca da, te astept.
Ptr ca e o gluma inutila si nu are rost sa o faci pe-a copilul facandu-te ca nu intelegi gluma pe care ai facut-o.
Cu Cristian daca ai ceva n-ai decat sa lamuresti lucrurile cu el. Dar glume despre moderatori si Ambasada.... te asigur ca nu esti in masura sa le faci. Asta ptr ca e clar ca le faci din rautate in loc sa incerci sa iti rezolvi problema.
Sper ca acum sa intelegi, desi ai inteles din prima.
E jenant, am ajuns sa iau negativ chiar si intr-un topic de glume pentru ca domnul krumel a decis! ca , gluma mea este inutila, cine e copil acum? uite ca eu nu iti dau negativ si nu am dat nici domnului moderator doar pentru a nu intra in jocul vostru dement in care va bateti joc de useri care au curajul sa va intoarca vorba, ignoranta totala din partea ta! acum o saptamana ti-am trimis o intrebare pe pm. si nici pana acum nu am primit un raspuns.
- am o noua politica de acum in colo, daca imi place ceva dau rep. pozitiva iar daca nu-mi place pur si simplu nu citesc.
Yap, curajul de a intoarce vorba e ceva, de aici si negativele.
1. Ca admin (valabil si ptr oricare alt user al acestul forum) pot aprecia pozitiv sau negativ o parere. Reciproca e valabila.
2. Faptul ca esti pe forumul asta e un privilegiu si nu un drept. Nu stii sa folosesti un forum, nu sta pe el. Nu sintem obligati sa te avem printre noi.
3. Iti dau raspuns atunci cand pot, nu sint angajatul tau sa raspund cand vrei tu. Intr-adevar problema pusa de tine era urgenta si existentiala: unde sa plasezi un topic pe forumul asta.
4. Multi din cei care va plangeti de reputatiile primite nu aveti nimic altceva de facut de cat sa va cautati un alt forum. Prea multe discutii despre reputatii ne consuma timpul.
5. Esti copil daca acum crezi ca ce ai postat e o gluma si crezi ca nimeni nu face legatura cu discutiile anterioare. Ti-am zis, am ras un pic.
Ai 5 motive sa iti dai seama daca te conformezi sau nu. Eu iti propun sa ai curajul si sa ne privesti dinafara, ptr ca e destul de penibil sa consumam timp cu discutiile despre reputatii. Topicul asta are ca sursa prostiile despre reputatii si in genera face misto din cei cu astfel de probleme existentiale. Gluma ta nu isi are locul.
Am un prieten care doreste sa cumpere negative pentru Krumel. Se ofera la schimb link site wide pe un site viitor, cu potential de pr mare, ca doar pleaca de la 0.
In acelasi timp as dorii sa intru pe nisa "fac banii din invitatii pe seopedia" si scot la vanzare cateva invitatii, dupa cum urmeaza:
- 3 invitatii botez
- 6 invitatii nunta
- 1 invitatie pentru curatenia in fata blocului
- 2 invitatii la teatru
- 1 invitatie de prietenie pe facebook (de la userul Dan)
- 1 invitatie pentru mutat mobila unui prieten
- 3 invitatii la lansarea satelitilor lui lovelife
revin cu alte invitatii, dupa ce le "culeg".
Pretul pentru invitatii se discuta pe PM, pentru pachete de mai multe invitatii, cresc pretul!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)