Am primit si eu SMS-ul minune, ala cu invitatia la vot. Se considera dovada a campaniei electorale in ziua votului cand ma duc sa fac plangere?
Am primit si eu SMS-ul minune, ala cu invitatia la vot. Se considera dovada a campaniei electorale in ziua votului cand ma duc sa fac plangere?
Trust, but verify.
Da, da, da, se rezolva, stai linistit![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Asa este se rezolva, sefii de partide sunt toti prieteni buni, chiar daca la TV ai impresia ca si-ar taia capul unuia altuia, si cum sa ii faca o belea prietenului sau
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Sunt sisteme care pot semna cu numere de telefon false, si sunt puse direct in diferite getway chiar in datacentereul furnizorului de telefon, unele sunt chiar pirat, acum 1 an de zile cineva a vrut sa imi vanda un astfel de getway clandestin din interiorul serverelor unui frunizot de servicii cu 1000 Euro si puteam trimite 100.000 SMS, am si testat pentru o luna cu vreo cateva mii de SMS
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Un canal de comunicare foarte util pentru viitor. Si chiar acum in campanie cred ca a avut ceva efect
Daca ai o pila la Basescu poti sa vinzi chiloti prin acea pagina.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Colegi, postez pentru un prieten care e plecat la mare sa voteze pt Mazare si vrea sa vanda niste advertoriale si linkuri, ieftin 20 euro bucata, advertorialele le tin 6 luni dupa aia mai negociem, daca vreti mai mult, mai varsati niste cascaval.
siteul are 2 luni vechime, pr 0, 2 milioane trafic si 10 milioane alexa, crescut bine de prietenul George Ginghina.
Astept oferte!
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)