Vad ca incepi sa ai preocupari artistico muzicale
Vad ca incepi sa ai preocupari artistico muzicale
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Neeah, e doar o culegere din folclorul romanesc neaos![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
nu de alta dar domeniul maneleponta.ro este liber, si poate fi un super pont (a) de domeniu
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
O tot ardeti aiurea cu SEO si alte cuvinte savante. Spuneti-mi si mie va rog, cum caut ceva pe Google? Unde trebuie sa intru?
Trust, but verify.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Atentie unde va mai tineti parolele, apare ghirusul informatic invincibil!
Apocalipsa malware - apare virusul imbatabil? | Hit.ro
![]()
Am un client care participa la olimpiada, la proba de cel mai spamat articol:![]()
Ok, ai nevoie de seo pt promovare, dar ce sa promovezi pe o pagina cu 700.000 comentarii?Macar are un avantaj, are si el 2.800.000 views, pe pa gina cu 2 fraze
Scrie bine!
Are sanse la medalie? sau stie cineva 1 articol cu > 700.000 comentarii?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
S-a terminat Olimpiada hotilor?![]()
![]()
... Cine are un site de poker ar trebui sa cumpere fotografia asta si sa o promoveze pe site-ul sau!
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Adaugire de ultim moment pentru cei care detin site-uri de sport:
Sper sa ma ierte acestia, dar poza nu este intreaga ... nu reusesc sa dau de originalul de la Academia Catavencu!![]()
![]()
![]()
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Serban Cristian a depășit limita de stocare a mesajelor private și nu mai poate accepta alte mesaje până eliberează din spațiu.![]()
D R G
venira mesajele peste mine,
help, brb.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)