Ultimul racnet de spam, pe un forum care nu are absolut nici o legatura cu domeniul lor de activitate, nici cu Romania, dar unde exista rubrica "anunturi":
![]()
Ultimul racnet de spam, pe un forum care nu are absolut nici o legatura cu domeniul lor de activitate, nici cu Romania, dar unde exista rubrica "anunturi":
![]()
Trust, but verify.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Cum te faci de ras cand cumperi "ce nu trebuie":
![]()
Trust, but verify.
Poate tu. In anul meu nu cred ca au facut 2 pers licenta cap coada de capul lor. Intr-adevar, nu a ajuns nici unul prim-ministru, eram ocupati cu munca
Daca luati in serios problemele de gen, tineti-va de palarie, aproximez minim 70% din totalul tezelor de doctorat plagiate in ultimii 10 ani.
Nenea asta cred ca ar face o avere pe Fiverr:
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
mail halucinant de la marketonline:
Din pacate, in aceasta perioada nu ai atins nivelul minim de achizitii de 50000 RON. Din aceasta cauza, de astazi incolo, beneficiezi de reducerea de fidelitate MarketOnline de 4 stele, mai exact 1.99%.Reducerile de septe stele sunt intre 0,49% si 3,49%, maximul se acorda doar in fericitul caz in care cumperi de la ei de 1.000.000 lei in sase luni.Pe langa promotii, preturi excelente, produse noi si cu garantie, acum puteti beneficia de reduceri speciale de 7 stele.
Pare ca departamentul lor de marketing fumeaza chestii bune ( si tari ).
"Domnule, va fac o reducere speciala de 7 stele de... (aproape) unu la suta !"
lol
Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 10th July 2012 la 03:36.
cat de tampit sa fii sa cumperi de un milion de lei asa, din magazin online. La valori de gen se discuta strict cu cerere si oferta, conditii de plata ,etc.
Imi aminteste de un furnizor din Polonia ( lenjerie ), avea grile de reduceri la genul -10% ptr comenzi sub 25.000e si -15% peste 25.000e si -20% peste 40.000e Ma imprietenisem cu o gagica de la ei si am intrebat-o daca chiar comanda cineva intr-un singur transport de 40.000e, in ideea ca eu rar depaseam 2-3 mii. Neah, inca nu comandase nimeni peste 10.000e, dar dadea bine grila in fata clientilor, sa vezi ce volume de vanzari au![]()
1 mil lei (220.000 Euro) nici in domeniul constructiilor unde se invart sume nu este o suma ce sa se factureaze prea des. Si asta la comenzi directe negociate bine.
La suma asta poti sa faci lejer un import
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 9 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 9 vizitatori)