Bai frate! Oameni fara inima. Mai ales ca vin sarbatorile
De ce l-ati banat pe ala? in 2,3 zile incepea sa dea gratuit din casa frigidere, microunde, covoare.
Bai frate! Oameni fara inima. Mai ales ca vin sarbatorile
De ce l-ati banat pe ala? in 2,3 zile incepea sa dea gratuit din casa frigidere, microunde, covoare.
Vand Advertoriale (pr 5)
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Si esti invidios ?
Si tu
N-am nimic cu persoanele cu orientari sexuale dubioase, dar ugg...
Eu chiar am nevoie de un covor, dar sa fie mic, de maxim 20x50cm, cat sa tin doar picioarele pe el. Unban ?
Ce limbaj e asta ? Crezi ca domnii din Orsova folosesc cuvinte ca "moca" ?
Chiar voiam sa intreb. Ce inseamna moca? Nu m-am intalnit cu cuvantul asta. E in dex?
Vand Advertoriale (pr 5)
Am nevoie de o butelie. Mai aduceti si voi ceva membri dispusi sa ajute comunitatea
Cica Alex are nevoie de un covor (persan din 1820, grosime 22 cm, maro in dungi - daca se poate)
Vand Advertoriale (pr 5)
Recomandarea mea e sa pui 3 routere pe 3 canale diferite. Altfel o sa mearga ingrozitor. Gandeste-te ca daca e un singur router vor fi 50 de terminale care incearca sa comunice pe aceeasi frecventa. Jale ce-i acolo. Si daca duce routerul, tot dezastru va fi.
PS: ai grija cum pronunti router in prezenta unui australian, s-ar putea sa inteleaga gresit.
Trust, but verify.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)