Cum le nimeri, fra'?
postezi numa la numere fixe?
imi lasati mie 9494? sau 10.000, macar![]()
Cum le nimeri, fra'?
postezi numa la numere fixe?
imi lasati mie 9494? sau 10.000, macar![]()
Vand Advertoriale (pr 5)
Bump!
Retired
Avram, se scrie 1000 kk euro, sau 1000 ka euro. Altfel 1000k se citeste 1.000.000 , unde k = .000.
Sau vorbeai de bitcoins? k = bitcoin? Am inteles ca se duce in cap, deci nu cred ca are sens sa estimezi buget pe k.
-----------------------------------------------
Cat despre facebook si content de calitate, nu vine de la ei, vine de la imparatia sa Google.
Google: Ma FB, scapa de junk ca te deindexez si nu vreau asta.
FB: gata sefu, scot junk, cer doar quality, sau bani ca tine!
Google adora sa rankeze FB, pentru ca ii castiga 2-3 locuri. + wiki+stiri+imagini, etc, raman 3-4 locuri pt business, restul "hai la adwords".
Dar daca rankeaza junk, nu vrea, e si el plin de junk.
Ultima modificare făcută de Tom; 7th December 2013 la 21:49.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
errror, mai greseste omu'
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
100R, am citit stirea, foarte interesant, mai ales ca este o sursa SERIOASA de stiri financiare. Cred ca bloomberg deja isi face griji pentru astfel de site-uri de/cu stiri.
Cat costa un link in footer? Vad ca sunt 14 locuri disponibile (your ads here). Site-ul fiind de 1/o luna live, cu o thema free si doar 38.000 vizite, banuiesc ca nu poate cere un pret mai mare de 1 euro?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Vand Advertoriale (pr 5)
Acum 2-3 sapt ma suna un amic sa-i inregistrez un domeniu, pentru ugg. Ii penalizase google unul in trecut, pentru "fake"Ma uit, analizez ce e liber si ii inregistrez un domeniu.
Acum 1 sapt, pune site-ul sus, in 2 zile, domeniul dispare)
asta
Domeniul era .com, la .ro inca nu au ajuns.
Celor care vindeti "fake" sau afaceri similare, va recomad sa cititi documentele din link. O sa intelegeti cat de mult "se impute treaba".
off: in Romania nu exista vre-un magazin online autorizat.
Ultima modificare făcută de Tom; 7th December 2013 la 22:43.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)