Cum le nimeri, fra'?
postezi numa la numere fixe?
imi lasati mie 9494? sau 10.000, macar
Cum le nimeri, fra'?
postezi numa la numere fixe?
imi lasati mie 9494? sau 10.000, macar
Vand Advertoriale (pr 5)
Bump!
Retired
Avram, se scrie 1000 kk euro, sau 1000 ka euro. Altfel 1000k se citeste 1.000.000 , unde k = .000.
Sau vorbeai de bitcoins? k = bitcoin? Am inteles ca se duce in cap, deci nu cred ca are sens sa estimezi buget pe k.
-----------------------------------------------
Cat despre facebook si content de calitate, nu vine de la ei, vine de la imparatia sa Google.
Google: Ma FB, scapa de junk ca te deindexez si nu vreau asta.
FB: gata sefu, scot junk, cer doar quality, sau bani ca tine!
Google adora sa rankeze FB, pentru ca ii castiga 2-3 locuri. + wiki+stiri+imagini, etc, raman 3-4 locuri pt business, restul "hai la adwords".
Dar daca rankeaza junk, nu vrea, e si el plin de junk.
Ultima modificare făcută de Tom; 7th December 2013 la 22:49.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
errror, mai greseste omu'
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
100R, am citit stirea, foarte interesant, mai ales ca este o sursa SERIOASA de stiri financiare. Cred ca bloomberg deja isi face griji pentru astfel de site-uri de/cu stiri.
Cat costa un link in footer? Vad ca sunt 14 locuri disponibile (your ads here). Site-ul fiind de 1/o luna live, cu o thema free si doar 38.000 vizite, banuiesc ca nu poate cere un pret mai mare de 1 euro?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Vand Advertoriale (pr 5)
Acum 2-3 sapt ma suna un amic sa-i inregistrez un domeniu, pentru ugg. Ii penalizase google unul in trecut, pentru "fake" Ma uit, analizez ce e liber si ii inregistrez un domeniu.
Acum 1 sapt, pune site-ul sus, in 2 zile, domeniul dispare)
asta
Domeniul era .com, la .ro inca nu au ajuns.
Celor care vindeti "fake" sau afaceri similare, va recomad sa cititi documentele din link. O sa intelegeti cat de mult "se impute treaba".
off: in Romania nu exista vre-un magazin online autorizat.
Ultima modificare făcută de Tom; 7th December 2013 la 23:43.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)