Nevermind
Nevermind
Ultima modificare făcută de LogOn; 2nd June 2017 la 00:08.
wuat?
Eu am crezut ca e o gluma aia cu a nu mai fi moderator.![]()
Cred ca trebuie sa-l convintem sa accepte totusi sa isi reia jobul. Nu de alta, dar isi facea bine treaba, chiar si eu am fost urecheat de cateva ori (si meritam, uneori o data cu batranetea mai uiti din regulile forumului, ca doar nu as putea adminte ca am gresit...)
Nu cred ca ar trebui sa-l convingem, este decizia lui. Sunt in staff-ul unui forum si stiu ce inseamna sa-ti dai interesul ca sa "educi" userii, iar apoi sa vezi ca toata munca ta si timpul pierdut de tine este in zadar. Mai ales cand ai alte lucruri mai importante de facut in viata, ca na', cu totii ne maturizam
Asta nu-i un "job" pe care sa-l poti face fara pasiune.
Stiu foarte bine ce inseamna asta. Tocmai de aceea spun ca era bina sa-l avem ca moderator. Mai ales ca stiu cativa pe aici care sa zicem ca profita ca sa nu zic ca dau tepe.
Eu zic sa protestam!
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Floricica dansatoarea inainte sa intre in politica
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)