Mama mama, ce pret!
Untitled.jpg
Mama mama, ce pret!
Untitled.jpg
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Cred ca la astea se referea...
https://www.google.ro/search?q=%22LP...on%22+%22LP%22
https://www.google.ro/search?q=%22NI...ce%22+%22NI%22
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Asta a vorbit MAI MULT de 24 de ore la telefon INTR-O ZI si l-au prins astia de la TELEKOM! Acum sa se invete minte si sa stea fara abonament! Nu inteleg cum de nu si-a dat seama ca o sa il prinda
Un român s-a trezit cu abonamentul nelimitat suspendat, pentru că ar fi vorbit prea mult. REAC
Si totusi.''Aţi vorbit mai mult de 24 de ore în mai puţin de 24 de ore în reţeaua Vodafone, aţi adus prejudicii companiei, aţi afectat serviciile companiei'', a explicat operatoarea de la Telekom.
Acel client nu a hakuit sistemele telekom nu sa legat ilegal de un fir telekom. A utilizat o functie a telefonului si a retelei telekom.
E problema telekomului ca nu a prevazut astfel de situatii cand au promovat idea de abonament "nelimitat" la pretul X si nu s-au gandit sa limiteze tehnic folosirea unor functii care le-ar fi dat peste cap calculele si costurile acelui pachet nelimitat.
Este ca si cum o firma ofera spre inchiriere un autoturism pt un numar nelimitat de km cu un numar nelimitat de alimentari pe bani firmei. La un moment dat se va gasi un istet sa faca o cursa pana in China.
Eu nu le plang deloc de mila, sa nu uitam avem contracte in euro si statul ii protejeaza de fluctuatiile Leu - Euro .
Sa nu uitam ca ei investesc sume imense si folosesc stiinta persuasiunii la maxim.
Profita de orice slabiciune a psihologiei umane pentru al convinge pe client sa plateasca cat mai mult .
Un destept a gasit o slabiciune in sistemul lor si a profitat de ea la fel cum ei gasesc slabiciuni in capetele noastre ale clientii si profita de ele.
Ultima modificare făcută de IulianC; 28th January 2016 la 19:12.
Eu incercam sa fiu ironic dar pot fi si serios. Nu poti VORBI 25 de ore pe zi! Chiar daca faci o conferinta tot maxim 24 de ore poti vorbi, doar ca trebuie sa bei multa cafea si mesajul tau ajunge, simultan, in mai multe locuri.
Nu stim ce e in contractul omului, dar daca nu se prevede ca nu are voie sa faca ce a facut atunci are voie sa faca. Ce am retinut eu din toata chestia asta e ca astia de la relatii cu clientii Telekom se comporta la fel de bizar cu toata lumea, nu doar cu mine. E ca si cu le-ar durea in paispe. Ba, nu iti convine, pa. Eu sunt platita sa iti zica asta si asta. ALTCEVA MAI DORITI!?Saptamana trecuta le-am cerut setarile de internet pentru un vecin si mi-a zis una ca mi le trimite in maxim 24 de ore. Evident ca inca nu le-am primit. Pe reteaua mea primesc mesajul inainte sa termin convorbirea la relatii cu clientii.
Poti avea 48 de ore de convorbiri in 24 de ore.
Omul a facut conferinta, s-a sunat pe 2 telefoane in acelasi timp, intentionat, ca sa faca puncte la vodafone sa-si ia "smartphone". Si acum plange pe net cva n-a fost lasat sa fenteze sistemul. Eu ma intreb ce-i in capul lor. Si nu reusesc sa-mi dau seama.
"nelimitat" este totusi reglementat, pentru ca sunt personaje care nu cunosc termenul de "spiritul legii" si implicit nici "spiritul reclamei". Au nevoie sa scrie pe dopul de cola "se desface prin desurubare in sens invers acelor de ceasornic", altfel se plang la OPC ca nu se poate deschide sticla.
La fel ca si aici, pe forum, nu scrie nicaieri ca n-ai voie sa deschizi 20 de topicuri pe ora despre subiecte tampite. All day long. Dar vei fi banat pentru asta.
De fapt, ai cum sa vb 25 de ore in 24. Fa o conferinta cu alte 3 persoane si intr-o ora vb 3 ore.
Legat de Telekom...chiar cautam o modalitate sa scap de un contract. Poate merge si la mine.
Ancom - Ofertele nelimitate de telefonie si internet pot avea restrictii de utilizare
Atentie!!Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații atrage atenția utilizatorilor care dețin sau achiziționează servicii de telefonie și internet în cadrul unor oferte prezentate ca având beneficii „nelimitate” că operatorii telecom pot impune limite de utilizare a minutelor, SMS-urilor sau datelor prevăzute în oferte, depășirea acestora putând conduce la restricționarea accesului la serviciile respective sau chiar la costuri suplimentare.
Cei de la Ancom nu spun. "E ok, etic si moral ce fac companiile de telefonie atunci cand folosesc inselator termenul " nelimitat ".
Doar constata si ii avertizeaza pe consumatori.
ANCOM îi sfătuiește pe utilizatori să parcurgă cu atenție condițiile contractuale la achiziționarea unor servicii de telefonie și internet cu beneficii nelimitate, pentru a evita astfel de situații generate de necunoașterea restricțiilor de utilizare. În cazul în care constată că operatorul de la care au achiziționat aceste servicii nu i-a informat în scris cu privire la eventualele restricții aplicabile beneficiilor nelimitate, pot sesiza ANCOM
Exista oferte si contraoferte.
Probabil stiti ca exista taxe de interconectare pe care, in Europa, le plateste apelantul prin intermediul operatorului. Asta este motivul pentru care convorbirile in afara retelei sunt mai scumpe. In caz contrar, fiecare dintre noi ar trebui sa platesca pentru apelurile primite din alta retea (ca la americani).
Ceea ce face Vodafone este o contraoferta menita sa contracareze ofertele altor operatori, mai clar Digi si Telekom, care au abonamente sau extraoptiuni foarte ieftine cu convorbiri nationale "nelimitate". Au luat in considerare "factorul uman" si se pare ca oferta lor da rezultate iar rezultatele se vad si in incasarile de la ceilalti operatori pentru interconectare. In TC de ani buni se duce un razboi de gherila intre principalii operatori si nu pot sa spun decat ca ideea asta chiar a fost una tare...
Momentan este/sunt 12 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 12 vizitatori)