doresc sa inchiriez siteul seo.goole.com
ofer gazduire cu ip unic la schimb
minim o saptamana
doresc sa inchiriez siteul seo.goole.com
ofer gazduire cu ip unic la schimb
minim o saptamana
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
NU am primit nimic, pur si simplu la varsta mea ar fi bine sa parasesc online-ul si sa ma bucur de pensie! Ma indoiesc ca cineva va da 2000 de euro desi e chilipir curat. Oriucm vand 50 din 60 de domenii, deci ce tine de bani mai mari ramane in portofoliu!Chiar e greu sa tii in frau o suta de site-uri pentru 120 -150 de euro pe luna din adsense si ceva lei din afiliere ( nu depasesc 1000 de ron pe an ) , deci mi se pare justificata decizia. Am investit destul, sa mai faca treaba si tineretul!
![]()
Dar cum spuneam, desi am mai dat site-uri aici pe forum cu cateva sute de lei, ma indoiesc ca se va gasi cineva cu 2000 de euroi le investit.
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)