@Dan, Tom, Puthre, IonuțToma, etc. - Prea greu testul... prefer să beau o bere în loc să le rezolv.
@Dan, Tom, Puthre, IonuțToma, etc. - Prea greu testul... prefer să beau o bere în loc să le rezolv.
Nimic interesant...
De ceva ani m-am tot gandit sa ma duc la fara frecvente / seral sau cum s-o mai numi, dar na. Sper s-o fac anul asta.
Dane, acum mai e cum e cu tiganii, dar inainte era jale. Cel putin la mine in oras.
Roby, nu stiu daca e o scuza de-a mea. Dar nu vrei sa stii cum eram "tratat", atat de profesori cat si de elevi - desi, cica, eram un geniu.
probabil o cauza era ca eu nu aveam lapte, branza sau sampanii scumpe sa trec clasa.
Vand Advertoriale (pr 5)
[QUOTE=puthre;234986]Schimba orasul.[COLOR="Silver"]
Orasul nu-l schimb, dar curand voi schimba regiunea/judetul.
Vand Advertoriale (pr 5)
@Tom - Uite aici o dovadă că merit să trec testul. :-"
http://postimage.org/image/bf55vh9wb/
Nimic interesant...
Halal gipsy.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Uite o dovada cu cate ai ratat:
Spellchecker Romanesc
Caut cu jingle.ro.
Vali, chestia cu lapte, branza & shit era valabila pentru toti. Cunosc prea bine pe pielea mea. Doar ca la noi in Buc, laptele si branza erau niste atentii mult mai scumpe, pe care, evident, ai mei nu si le puteau permite la vremea aceea.
Vis a vis de tratamentul la care ai fost supus, nu pune la inima. Sunt mult prea multi tampiti pe lumea asta. Inclusiv in randurile cadrelor didactice....
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)