16, daca e liber
16, daca e liber
Retired
Am revenit.
Inteleg ca s-a redeschis pe forum sectiunea de jocuri si concursuri. Cu premii.
Conform legii, se impoziteaza (cica). Plus ca e ilegal cu random.org. Umbla vorba.
Asta daca conteaza pentru cineva ce e legal si ce nu.
Ne facem de cap nitel?
''sa vina politia, n-are ce ne face''.)))) nu-s ascultator al genului, dar asta mi-a venit in minte dupa ce am citit ''ne facem de cap nitel?''
![]()
Acuma serios vorbind, pe mine m-a informat (respectiv mi-a pus in vedere) o agentie de publicitate care se ocupa cu asa ceva. Dar este posibil sa fie vorba si de valoarea premiilor, nu stiu sigur. Cert e ca legal, pentru o promotie, ai nevoie de vreo 2 pagini de termeni si conditii.
Ai nevoie de un regulament care sa explice, printre altele, si cum se vor atribui premiile (tragere la sorti cu biletele din caciula sau prin apasare de deget pe o tasta in pagina random.orb (sic)).
Si de o comisie care sa fie credibila si transparenta astfel incat sa elimine majoritatea suspiciunilor.
Din ce spuneai ma gandisem ca poate cineva nu ar avea incredere si ca ar suspecta ca s-ar putea clona pe un laptop/pc random.org (plus manipulare DNS, modificare browser ptr acceptare certificate false etc) astfel incat sa retuneze numarul nepotului, amantei sau vecinului soacrei.
Nu mai CAUT content writer
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)