Cand sa fac si eu o vazare! Offf!
![]()
Cand sa fac si eu o vazare! Offf!
![]()
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Nu am vrut sa-ti stric topicul, asa ca am decis sa postez aici. Ai deja 2 anunturi de acest gen si am impresia ca "cauti acul in carul cu fan".
Cerintele tale de mai sus nu sunt de manager, sunt de:
- call center
- administrativ
- designer
Sunt 3 joburi complet diferite, nu unul, sau de "manager'. Daca un manager adauga produse pe site si preia comenzi, atunci avem alta definitie a jobului de manager.
Ca sa ai o singura persoana pentru un astfel de task, inseamna automat sa faca "putin" din orice, adica nimic bine.
Alt anunt, aceeasi problema. Se cauta un om bun la toate!
Sunt 4 joburi aici:
- seo
- content writer
- social media
- ppc
Marketing, publicitate, jurnalism sunt nise complet diferite.
Daca intelegi ce incerc sa-ti spun este ok, daca nu - treaba ta. Cauti oameni nepriceputi pe care incerci sa-i formezi pe anumite joburi inexistente.
Problema clasica la noi la romanii, este ca "stim de toate si nimic concret" =cate putin din fiecare si nimic bine.
Orice persoana trebuie sa fie foarte buna pe/la "ceva", acel ceva este doar "seo", doar "ppc", doar "design", doar "programare" etc. La care poate adauga ulterior cunostinte despre " content = poate achizitiona si evalua contet"; despre social media " poate administra si promova o pagina de fb, instagram, etc", poate trimite un newsletter, etc.
Cand esti foarte bun la/pe "ceva", nu ai stres. Ai tot timpul un job bine platit, te cauta angajatorii non-stop, castigi bine, faci ce-ti place, etc.
Altfel, ne cautam retete pe net, ne montam singuri cuptorul electric, ne reparam masina, etc si la final dam vina pe Ponta, Boc, Basa, ... pentru esecurile personale.
Asta este un singur job, simplu si clar.
Ultima modificare făcută de Tom; 29th February 2016 la 20:34.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Un fel de:
https://www.ejobs.ro/user/locuri-de-...ampaign=jooble
Consultant Vanzari Farmacie Online la SC HEALTH INNOVATION PHARMA SRL - BestJobs
De asta merg magazinele online atat "de bine", ca seo, promotiile, relatiile cu clientii, design-ul, aprovizionarile, livrarile, programarea, etc... le face tot cel care pune descrierile de produse.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Nichita, stai ma asa, Rapsodia fiul nu stie ce e spamul offpage, Rapsodia sotia se retrage din online, iar colaborarea e cu Rapsodia tatal. Of, of, esti praf, nimic nu stii![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
)))))))))))
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Culmea e ca asa este!)))))))) Esti prafff.....
![]()
Sa pun aici in 100 de zile cate 1 link sa le vezi pe toate ( sau poate sa pun 800 de zile cate 1 pe zi? )dar are retea de 100 de siteuri (pe 5 IP-uri)![]()
Uite aici primul link!![]()
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)