De acum, orice postare care contine idei de genul asta, ca tuturor le place caterinca, vor fi luate la caterinca.
Macar sa stim o treaba.
Ca vad ca intrebarile si raspunsurile la misto sunt luate cat se poate de serios. Plus ca aia de la pun/dau se simt si foarte siguri pe ei, gata sa te injure daca nu le dai dreptate. Plus cateva sfaturi despre cum ar trebui sa fie forumul, 5 blesteme si promisiunea ca nu vor mai calca in veci pe aici.
@cerga - am zis sa nu se considere reclama
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Suntem o firma finamica, ne adaptam tuturor timpurilor.
Inainte am frecat ce a frecat, acum frecam gresia si faianta d-voastra.
Inainte am pus mana pe ce am pus, acum punem mana pe mistrie si bidinea.
Cu noi intotdeauna va veti simti bine! Noi v-am facut si tot noi va facem fericiti!
Deci se poate!![]()
Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 17th February 2016 la 21:29.
Nu mai CAUT content writer
Mi se pare normal ca un astfel de expert sa aiba acces mai repede in marketplace. Propun modificarea regulamentului.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Sa vezi tu fani cand o sa ti se puna limitare la Marketplace indiferent de numarul postarilor![]()
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
El nu stie ca, de fapt, ca sa aiba acces la Marketplace trebuie sa deschida 30 de subiecte noi, nu sa raspunda la cele deja existente. Asa ca pana acum a facut munca in folosul comunitatii...![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)