Facebook forteaza dezactivarea adblock sau adblock face figuri ?
Ma blocheaza sa postez pe paginile proprii de facebook prin Business Manager .
Pot posta sub indentitatea acelei pagini sau dupa dezactivarea adblock pe Facebook Business Manager .
Facebook forteaza dezactivarea adblock sau adblock face figuri ?
Ma blocheaza sa postez pe paginile proprii de facebook prin Business Manager .
Pot posta sub indentitatea acelei pagini sau dupa dezactivarea adblock pe Facebook Business Manager .
PR vine de la prosteala, PA si DA habar nu am ce sunt, dar dau bine in oferta.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Oferta speciala!
Instalez VPS cu latest debian, cool firewall la el, nginx latest version, mysql si php7 (latest shit on the market) + panou de administrare beton. Si wordpress daca e nevoie.
Plus o ora de training despre cum sa folosesi toate alea.
69 de euro pret special pentru cine cumpara, 150 pemtru cine intreaba doar asa, sa se bage in seama.
Extra: pentru 100 de eur, aveti tot ce scrie mai sus plus instalarea certificatului ssl si pus sa mearga frumos pe http2. La fel, 100 de euro pentru cinecumpara, altfel e 200.
Anuntul e cat se poate de serios, dar nu am timp sa ma ocup sa il pun in marketplace.
Extra2: pentru inca o suma modica de 20 de euro, mutam site din alta parte impreuna cu vechimea, PR, PA, PD, PL, PLT, PLL, ESP, ASR, ABS, SPP, SIE, FDA.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)