Scuze, tre sa las aici linkul asta ca altfel il pierd, uit de el. Si e folositor in 90% din topicuri.
https://monosnap.com/file/38QU1r7dcd...Bfcs1SmGyVc7jk
Scuze, tre sa las aici linkul asta ca altfel il pierd, uit de el. Si e folositor in 90% din topicuri.
https://monosnap.com/file/38QU1r7dcd...Bfcs1SmGyVc7jk
Cred ca nu ai citit cu atenție postareaVezi aici daca a fost sau nu monetizate!
![]()
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Piulitele alea ajuta la echilibrarea fortei centrifuge si atragerea linkurilor catre indexul siteului, datorita fortei centripete. Recomand!
Am adaugat si o imagine reprezentativa, ca sa inteleaga si incepatorii.
LE: Poti sa imi dai pe privat de unde ai hosting? Ms.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Stie cineva unde pot debloca si eu un ssd? e blocat in icloud si nu ma pricep. Pentru hosting imi trebuie.
De fapt acelea sunt niste componente speciale care maresc uptime-ul unui site/server .
Ce se intampla atunci cand se inchide curentul electric ?
In cateva secunde platanul hardiscului inceteaza sa se mai invarta .
Prin atasarea acelor compente speciale platanul hardiscului continua sa se invarta din inertie minute si zeci de minute chiar daca se intrerupe curentul electric.
Cine e profesionist si serios stie cum stau lucrurile de fapt.
Sper ca hiper-seriozitatea asta a mea nu ma va impiedica candva in viitor sa am o minte atat de sucita ca sa pot sa scrie glume si bancuri neserioase.
Ultima modificare făcută de IulianC; 22nd February 2016 la 18:17.
Postez aici concluzia. Am sters intregul post (inutil) iar @daniweb a primit avertisment.
Ai vandut SSD-ul ala Samsung? Cred ca la el se referea @cris cu fake SSD-ul. I l-ai vandut ca sa isi stocheze pozele?
Incearca la FBI.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)