Pai daca ti le spun, dupa aia faci si tu ca ale mele si poate le faci mai bine...
Pai daca ti le spun, dupa aia faci si tu ca ale mele si poate le faci mai bine...
Stiti ceva firme de hosting romanesti care ofera pachete de gazduire pe servere din afara?(germania, uk, us, olanda, samd).
Mersi!
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Am verificat in mod aleatoriu cateva firme care stiu ca ofereau "pe vremuri" gazduire si "in afara".
Lista de aici: Ce Host Romanesc Folositi?
Se pare ca acum chiar e o problema cu "firma romaneasca care au [si] servere in alte tari", credeam ca pui intrebarea pentru ca n-ai ce face.
Cum fac si eu cand raspund pe seopedia.
Nu mai CAUT content writer
Am nevoie de un cont shared obisnuit, pentru site-ul unui nene care are trafic in mare parte din tari membre UE. El e roman(ma rog, e grec), are o firma in Romania dar se adreseaza, in mare parte, clientilor din strainatate.
Sa vedem ce gasesc...
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Nu mai CAUT content writer
Prima postare si fara sa-l intrebe nimei. Poate si ultima? Sper ca nu!
Pe principiul lui Robert, si de la mine una! (citation, se intelege!)
Importanta citations pentru local SEO e incontestabila, drept dovada, unora, o singura citare pe acest forum le-a crescut traficul de m-a mai dus gazduirea shared...
Deci recomand!
Irina Petronela pe acest site sunt doar masini de spalat.. dar la telefoane nu aveti nimic? la black friday?
Like · Reply · 1 · 21 hrs
Altex Romania
Altex Romania Salutare, te rugăm să dezactivezi AdBlock pentru a putea vedea categoriile de produse.
Like · Reply · 20 hrs
Asta se face intentionat sau asa le-a iesit?
Stie cineva despre ce ar fi vorba in cod?
Nu prea stiu cum functioneaza adblocku de nu ii afiseaza meniul: altex
Fara semnatura.
Asta da metoda sa iti reduci vanzarile cu xx %
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)