Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Atunci?![]()
na.png
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
vai vai
Auzi, nu ar trebui sa folosesti Google.de pentru acea cautare?
![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
NU, pen'ca multi cauta pe RO!Dar daca esti curios, mai am si cauri pe de, ca sa vedem cum stam!
In alta ordine de idei, cam cate din TOP 10 crezi ca-s ale mele? Asa la prima vedere!![]()
Pe poza facuta de tine, evident!
Nu era vorba despre nimic, tu le tot cauti si nu poti dormi de grija mea!![]()
eu iti zic ca e vorba despre SEO si despre rezultate in cautari, pana acum imi merge bine. Scrisesem candva ceva despre Seopedia, da m-a pus unu sa sterg ca eram TOP 3!
![]()
evident ca sa te iei de mine merge, e mai trendy, mai benga, mai .. mai mai...
Da ca sa revenim la subiect, hai zi , ca stii toate site-urile mele ( nu chiar pe toate, ca-s unele pe care nu le afisez si nu-s trecut la Whois. Da aici se vede clar care ar fi ale mele, ia numara si ... spune! DA, evident ca nu e nisa prea aglomerata, dar asta e. Ma si gandesc cat o fi un click din de pe avon? O nimica toata, intre 1,2 si 1,8 euroi, putin!Asa-s eu mai modest (a).
Mi-am adus aminte si de propunerea ta sa ne facem cate un cont per membru, cand ziceai ca il deblochezi pe Marcel?![]()
![]()
Muahahahahah!!!
E simplu. Ma distreaza postarile tale: scandal pentru 12 lei, linkuri cu nofollow ca sa faci ceva content pe spatele altora, ceri sfaturi pe partea de SEO dar sari cu "ofertele" de servicii SEO de fiecare data cand apare un potential client pe forum, vinzi toate siteurile dar tu vrei sa iti faci conturi adsense noi etc., etc.
Stai linistit, nu ma intereseaza siteurile tale (nu te mai crede atat de important) si nici nu stiu care sunt. E suficient sa gasesc un e4ceva.com si stiu ca sunt ale tale.
Incerc sa mi te inchipui: un tătăiță care vrea sa "renunte" la siteuri pentru ca ii ajunge pensia, o bunicuta cu andrele care mai butoneaza ceva sau un ginere plin de zel care butoneaza de prin Dubai. Am dubii legate de identitatile pe care le sustii, asta e si motivul pentru care nu as vrea sa postezi cu 10 useri.
Nu ma deranjeaza ca ai dubii, ma distreaza ca sustii de fiecare date ce iti pica bine!![]()
Prin martie 2013 ti-am dat datele personale ca sa vezi ca e ok, inclusiv varianta sa verifici IP-urile, pentru ca eram fiecare in alt oras ( tara ). Nu avem nevoie de mai multe conturi - facusem asta vara o incercare de intalnire la Cluj, ca tot eram cu familionul prin zona, dadeam o bere. In fine, stai fara grija, era o gluma ... naiva!
Sa inteleg ca daca as sterge eu links de 10 lei ar fi ajuns postarea tot la cosul de gunoi?Ma distreaza postarile tale: scandal pentru 12 lei![]()
As face pariu ca NU! dar poate e noul regulament, care ai sub 4 euro plati le faci doar daca vrei, in rest nu se numeste "teapa", aia e de la x euro in sus! Desigur, depinde si cine o da si cui!
![]()
![]()
Momentan este/sunt 7 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 7 vizitatori)