Pagina 1283 din 1463 PrimulPrimul ... 28378311831233127312811282128312841285129313331383 ... UltimulUltimul
Rezultate 12.821 la 12.830 din 14626

Subiect: Al 257-lea topic despre reputatii - postez pentru un prieten

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.766
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Atentie la ce articole scrieti baieti!
    Asa si? e o problema?

Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    93
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    93

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Asa si? e o problema?

Nu.

Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.766
    Putere Rep
    32

Implicit

Nu.
    Atunci?

na.png
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    110
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    110

Implicit

vai vai

Reputatie:
    93
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    93

Implicit

Auzi, nu ar trebui sa folosesti Google.de pentru acea cautare?

Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.766
    Putere Rep
    32

Implicit

NU, pen'ca multi cauta pe RO! Dar daca esti curios, mai am si cauri pe de, ca sa vedem cum stam!

In alta ordine de idei, cam cate din TOP 10 crezi ca-s ale mele? Asa la prima vedere! Pe poza facuta de tine, evident!

Reputatie:
    93
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    93

Implicit

In alta ordine de idei, cam cate din TOP 10 crezi ca-s ale mele? Asa la prima vedere! Pe poza facuta de tine, evident!
    LOL. Parca era vorba de siteul cu turcaleti.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.766
    Putere Rep
    32

Implicit

LOL. Parca era vorba de siteul cu turcaleti.
    Nu era vorba despre nimic, tu le tot cauti si nu poti dormi de grija mea! eu iti zic ca e vorba despre SEO si despre rezultate in cautari, pana acum imi merge bine. Scrisesem candva ceva despre Seopedia, da m-a pus unu sa sterg ca eram TOP 3! evident ca sa te iei de mine merge, e mai trendy, mai benga, mai .. mai mai...

Da ca sa revenim la subiect, hai zi , ca stii toate site-urile mele ( nu chiar pe toate, ca-s unele pe care nu le afisez si nu-s trecut la Whois. Da aici se vede clar care ar fi ale mele, ia numara si ... spune! DA, evident ca nu e nisa prea aglomerata, dar asta e. Ma si gandesc cat o fi un click din de pe avon? O nimica toata, intre 1,2 si 1,8 euroi, putin! Asa-s eu mai modest (a).

Mi-am adus aminte si de propunerea ta sa ne facem cate un cont per membru, cand ziceai ca il deblochezi pe Marcel?

Reputatie:
    93
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    93

Implicit

Nu era vorba despre nimic, tu le tot cauti si nu poti dormi de grija mea! eu iti zic ca e vorba despre SEO si despre rezultate in cautari, pana acum imi merge bine. Scrisesem candva ceva despre Seopedia, da m-a pus unu sa sterg ca eram TOP 3! evident ca sa te iei de mine merge, e mai trendy, mai benga, mai .. mai mai...

Da ca sa revenim la subiect, hai zi , ca stii toate site-urile mele ( nu chiar pe toate, ca-s unele pe care nu le afisez si nu-s trecut la Whois. Da aici se vede clar care ar fi ale mele, ia numara si ... spune! DA, evident ca nu e nisa prea aglomerata, dar asta e. Ma si gandesc cat o fi un click din de pe avon? O nimica toata, intre 1,2 si 1,8 euroi, putin! Asa-s eu mai modest (a).

Mi-am adus aminte si de propunerea ta sa ne facem cate un cont per membru, cand ziceai ca il deblochezi pe Marcel?
    Muahahahahah!!!

E simplu. Ma distreaza postarile tale: scandal pentru 12 lei, linkuri cu nofollow ca sa faci ceva content pe spatele altora, ceri sfaturi pe partea de SEO dar sari cu "ofertele" de servicii SEO de fiecare data cand apare un potential client pe forum, vinzi toate siteurile dar tu vrei sa iti faci conturi adsense noi etc., etc.

Stai linistit, nu ma intereseaza siteurile tale (nu te mai crede atat de important) si nici nu stiu care sunt. E suficient sa gasesc un e4ceva.com si stiu ca sunt ale tale.

Incerc sa mi te inchipui: un tătăiță care vrea sa "renunte" la siteuri pentru ca ii ajunge pensia, o bunicuta cu andrele care mai butoneaza ceva sau un ginere plin de zel care butoneaza de prin Dubai. Am dubii legate de identitatile pe care le sustii, asta e si motivul pentru care nu as vrea sa postezi cu 10 useri.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.766
    Putere Rep
    32

Implicit

Incerc sa mi te inchipui: un tătăiță care vrea sa "renunte" la siteuri pentru ca ii ajunge pensia, o bunicuta cu andrele care mai butoneaza ceva sau un ginere plin de zel care butoneaza de prin Dubai. Am dubii legate de identitatile pe care le sustii, asta e si motivul pentru care nu as vrea sa postezi cu 10 useri.
    Nu ma deranjeaza ca ai dubii, ma distreaza ca sustii de fiecare date ce iti pica bine! Prin martie 2013 ti-am dat datele personale ca sa vezi ca e ok, inclusiv varianta sa verifici IP-urile, pentru ca eram fiecare in alt oras ( tara ). Nu avem nevoie de mai multe conturi - facusem asta vara o incercare de intalnire la Cluj, ca tot eram cu familionul prin zona, dadeam o bere. In fine, stai fara grija, era o gluma ... naiva!

Ma distreaza postarile tale: scandal pentru 12 lei
    Sa inteleg ca daca as sterge eu links de 10 lei ar fi ajuns postarea tot la cosul de gunoi? As face pariu ca NU! dar poate e noul regulament, care ai sub 4 euro plati le faci doar daca vrei, in rest nu se numeste "teapa", aia e de la x euro in sus! Desigur, depinde si cine o da si cui!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 7 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 7 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inca un topic despre reputatii
    De Bogdan Calin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 27th September 2011, 15:55
  2. Postez gratuit articole de specialitate
    De charlieking în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th October 2010, 12:58
  3. Un topic despre nimic
    De danic în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 626
    Ultimul Post: 23rd July 2008, 19:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.