Acelasi lux acelasi pret si pe okazii. In caz ca n-ai apucat pana sa se epuizeze pe maniamall.
https://www.okazii.ro/ceas-cu-led-pe...apa-a189265920
Retired
Trust, but verify.
Sebesanul.ro, Maniamall.ro si negociat.ro - am scris despre aceste site-uri si culmea, aceeasi firma seo se ocupa de ele. Iar articolul de pe realitatea e advertorial suta la suta. Cum sa fraieresti cu reduceri si stiri false...
Le luam pe rand. Am citit advertorialul, se vede clar ca e advertorial. Scopul e clar, dar de aici puteau alege doua variante de continuitate:
1. Livrezi fiecare comanda (oricum minusul in cel mai rau caz e nul) si aduni o baza de clienti pe care ii retarghetezi: remarketing, email, etc. (pe multi dintre ei ii fidelizezi oarecum sa revina pe site ca sa vaneze alte reduceri si eventual gasesc ceva ce i-ar interesa la un pret bunicel (deci cumpara) + ii determini sa spuna si prietenilor chiar si printr-un simplu share, link direct, etc.)
2. Mai apari cu un advertorial pe acelasi site ca sa spui ca ne cerem scuze pentru eroare, sa faci tam-tam-ul mai mare, brand awareness-ul (chiar si negativ) si social media
reach-ul mai mare, citatii (people talking about this).
De partea de SEO la care s-au gandit tier1-tier2 nu mai vorbim, de aceea am pus link-ul rupt.
@koobie Nu stiu unde ai scris si cand, dar mi-ai starnit curiozitatea ca sa-l citesc, PM me. In rest, consider ca intrebarea ta e retorica si legitima.
Fara semnatura.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)