Voi ce ati dezvolta pe un astfel de domeniu? estifraier.info![]()
Eu am cateva idei
![]()
As aprecia daca isi face vreun coleg timp sa imi citeasca articolele si sa-mi spuna cum sa fac un site mai elegant, ca am writeri ieftini si n-am timp sa citesc eu articolele.
Eu un site informativ, care educa oamenii si-i ajuta sa fac si eu ban.
Multumesc in numele cititorilor mei
#aventuripeinternet
Retired
Sa te vad si pe tine prietene cu job 100%, curs de germana 4 zile pe saptamana, facut mancare, curatenie si cumparaturi, drumuri dupa acte si alte rahaturi cu care te intalnesti cand lucrezi prin alte tari si locuesti singur, nu e ca nu vreau sau ca sunt lenes! Deci gura mica si joc de tastura![]()
Ultima modificare făcută de Popa Mihai; 20th May 2015 la 01:13.
Mda, nasol. Noi astia care stam 14 ore pe zi degeaba si dormim 10 ore, nu avem cum sa intelegem.
Chiar te admir, e greu rau sa ai o viata ca a ta. E normal sa ceri mokangeala cand noi ceilalalti nu lucram (sau cand lucram, o facem for fun, caritabil, etc.) si avem timp sa te ajutam sa faci si tu un banut sa pui ceva pe masa.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Stai sa vezi cand o sa ai copil.
Timpul tau liber o sa se tripleze! O sa-l pui pe el sa faca tot ce n-ai tu chef sa faci. Il trimiti dupa cumparaturi, il pui sa faca curat. VIS!
Mai ales cum sunt eu, care nici nu lucrez, nu fac nimic toata ziua, mai pun si copilu sa faca toate alea prin casa!
Eu sincer abia am aasteptat sa iti citesc articolele, m-am simtit mai educat.
Prea tarziu, am rezolvat-o cu copilu' lu' Dan.
Daca mai aveti copii si nu mai aveti ce sa le dati de munca, astept un PM.
Nici eu n-am timp de tot ce vreau sa fac, ca 14 ore il ajut pe Tom la stat degeaba si 10h hibernez. Da' nici nu-mi fac reclama la site-uri si la bancuri, nu vindec canceru' si nu am pretentii de la altii sa-mi repare site-uri pe care nici macar nu le-am citit da' stiu ca sunt informative si educative.
Ultima modificare făcută de Catalin C.; 20th May 2015 la 09:19.
Retired
Momentan este/sunt 7 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 7 vizitatori)