Pagina 1290 din 1463 PrimulPrimul ... 29079011901240128012881289129012911292130013401390 ... UltimulUltimul
Rezultate 12.891 la 12.900 din 14626

Subiect: Al 257-lea topic despre reputatii - postez pentru un prieten

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Am discutat pe privat cu Rapsodia. Se pare ca l-as fi amenintat in 2013 pentru ca a postat ceva legat de caracteristicile fizice ale unui coleg de forum, aka Kidu (sincer, nu imi aduc aminte s-o fi facut). Pentru postarea (stearsa intre timp) care exista inca in web archive, ar fi meritat intr-adevar o penalizare.

Per total, Rapsodia este nemultumit de atitudinea unora si de modul in care unii dintre noi i se adreseaza (eu sunt inclus aici). Pe de alta parte caracterizeaza pe unii dintre noi dupa infatisarea fizica (dar isi ascunde identitatea / aspectul), ii face retardati sau caracterizeaza Seopedia ca fiind "un fel de arenaweb, dar mai altfel" (inca o postare stearsa intre timp).
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit

Ca sa nu dezgropam mortii, ti se pare ok? Te simti mai bine daca te exprimi asa? Este ceva ce nu inteleg eu despre comunicare? Nu inteleg de ce la orice postare fac, indiferent ca e on toppic sau nu, ma catadicsești cu apelative, apoi daca-mi sar din pepeni tot eu sunt ala "rau"!

Per total, Rapsodia este nemultumit de atitudinea unora si de modul in care unii dintre noi i se adreseaza : GRESIT! Ma deranjeaza ca pe forum se discuta la maniera asta, indifrent despre cine este vorba, culme aca d ela asta a plecat de fapt toata disputa - de la colega noastra Trandafir ( parca )! Nu pricep de ce-ti place sa spui doar jumate, parca conteaza daca ies eu rau sau bun dintr-o disputa. Pe mine de mult nu ma mai afecteaza asta aici pe forum, am priceput ce era de priceput. Am clienti imei de aici, unul de curand -ieri tocmai ma lauda deci asta e, daca ei prefera sa discutam pe foru, stau aici, altfel eram de mult dus!

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Amenintari legate de siteul tau? Ai tras ceva pe nas?

Terente Rapsodia are reputatia din ce in ce mai mica.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Amice, tu acuzi oamenii (fara dovezi) legat de postari din 2013, deci tu esti cel care dezgroapa mortii.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit

Amice, tu acuzi oamenii (fara dovezi) legat de postari din 2013, deci tu esti cel care dezgroapa mortii.
    Amice, te mai intreb odata de ce ti se pare ok sa ma faci terente? Sau e obligatoriu ca la orice postare de a mea sa fie cate o jignire din partea ta? CA sa stiu, data viitoare nu mai comentez, daca asa e in regulament!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Amice, te mai intreb odata de ce ti se pare ok sa ma faci terente?
    Lol, unii ar lua-o ca pe un compliment, nu ca pe o jignire
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Robert Vezi Post
    Lol, unii ar lua-o ca pe un compliment, nu ca pe o jignire
    Cand e spus ca o gluma, evident... !

AlexMar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    426
    Putere Rep
    23

Implicit

Daca ai facut legatura cu Terente, personajul meu de pe blog, pot sa te asigur ca e om de seama in satul lui, respectat de lume. O sa-i afli povestea pe parcurs. Acum are si casa noua. Nu e jignire sa te numesti Terente,. Nu vad de unde asa mare problema!

Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Nu am inteles de ce te-ai simtit jignit... Terente a fost idolul femeilor.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit

Nu am inteles de ce te-ai simtit jignit... Terente a fost idolul femeilor.
    Ma si miram sa intelegi, la modul cum tratezi problemele, da in fine! Culmea ca ziceai ca ma ascund, etc ... desi ca sa fac o paranteza nu inteleg de ce mai trimiti mesaje private daca tot le postam aici dupa, cred ca mai bine discutam aici si gata, fara ocolisuri , revenind - cu ascunsul parca ti-am trimis profilele reale la toata familia si ai zis ca oricum nu conteaza ca nu ai cum sa stii ca-s eu, desi oricine poate sa se uite la Whois si sa vada pe ce nume e luat domeniul daca corespunde cu profilul, care e sansa sa nu fie real? Iar daca faci o plata la banca si numele e tot ala, atunci de ce mai e nevoie ca sa te prinzi cu cine stai de vorba? La fel si la Paypal, deci in concluzie, poti zice ca nu stii cu cine stai de vorba oricum daca nu te vezi face to face. Nu mai explic de ce nu imi pun pe forumuri nume real ca oricum nu ajungem nicaieri, dar m-as mira ca poza ta e cea reala! DA na, poate ma insel!

IulianCaz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    30th March 2015
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    38
    Putere Rep
    19

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Ma si miram sa intelegi, la modul cum tratezi problemele, da in fine! Culmea ca ziceai ca ma ascund, etc ... desi ca sa fac o paranteza nu inteleg de ce mai trimiti mesaje private daca tot le postam aici dupa, cred ca mai bine discutam aici si gata, fara ocolisuri , revenind - cu ascunsul parca ti-am trimis profilele reale la toata familia si ai zis ca oricum nu conteaza ca nu ai cum sa stii ca-s eu, desi oricine poate sa se uite la Whois si sa vada pe ce nume e luat domeniul daca corespunde cu profilul, care e sansa sa nu fie real? Iar daca faci o plata la banca si numele e tot ala, atunci de ce mai e nevoie ca sa te prinzi cu cine stai de vorba? La fel si la Paypal, deci in concluzie, poti zice ca nu stii cu cine stai de vorba oricum daca nu te vezi face to face. Nu mai explic de ce nu imi pun pe forumuri nume real ca oricum nu ajungem nicaieri, dar m-as mira ca poza ta e cea reala! DA na, poate ma insel!
    Te sfătuiesc să-ți upgradezi wordpress-urile. Lista de exploit-uri pentru 3.5.1 -> 3.6 (cum am găsit pe serverele tale) e destul de mare și se pot sparge ușor. Sau nu suportă tema (am văzut că o folosești cam pe aceași) mai mult?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inca un topic despre reputatii
    De Bogdan Calin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 27th September 2011, 15:55
  2. Postez gratuit articole de specialitate
    De charlieking în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th October 2010, 12:58
  3. Un topic despre nimic
    De danic în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 626
    Ultimul Post: 23rd July 2008, 19:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.