Crek esti prea obosit daca ai crezut ca-i gluma
Signatura lipsa
Suntem la o sectiune offtopic, nu?
Arata-mi tu un forum in care sectiunea offtopic are mai putine posturi ca celelalte sectiuni.
Vand Advertoriale (pr 5)
Fara glume si fara sex 7 luni de-acum inainte pt toti membri forumului, pedeapsa. Am zis!
OK, banuiesc ca e nevoie de o explicatie:
Al 257-lea topic despre reputatii - postez pentru un prieten - Răspunsuri: 2.391 Afișări: 73.409. Aici numai eu am 1000 de raspunsuri, Dan, 1000, Kidu 10, Puthre 100 si roby 50. Avea si Eradu 500, dar le sterge de rusine, dupa ce le posteaza. Rostul topicului e pt numarul de posturi, asa ca daca NU te pricepi la SEO, scrii aici. De aceea eu si Dan avem asa multe posturi.
Mic ghid de optimizare SEO - Răspunsuri: 83 Afișări: 41.971. Cred ca pt un "mic ghid", cele 83 de raspunsuri sunt suficiente. Nu exista schimbari majore, astfel incat ghidul sa sufere modificari = posturi, lunar.
Bar, lobby... (12 Cititori) Subiecte: 2.594 Posturi: 33.015. De obicei dupa o zi de munca, mergi intr-un bar la o bere cu baietii (prieteni, colegi). Fiind o comunitate, e normal sa existe atat de multe topicuri. Daca era forumul unui site de firma, era altceva.
Oamenii se mai si relaxeaza, stresul dauneaza!
Google (4 Cititori) Subiecte: 2.754 Posturi: 32.711 Enorm de mult! Atata timp cat google nu se schimba, si majoritatea am citit topicurile respective, ce rost are sa le citim iara?
Topicurile din site au 2 rosturi importante:
1. sa invete cei noi din experienta celor vechi (pe forum si in "bransa").
2. sa se ofere informatii noi, cu comentariile si opiniile aferente.
Peste toate exista marketpplace = vanzare bunuri si servicii, si logic: bar, lobby, unde apar alte subiecte, ce nu se includ in cele 2 categorii de topicuri.
Acum, seopedia e o resursa foarte valoroasa de informatie, bazata pe EXPERIENTA, teste, ..... opinii, comentarii, analize,..... toate oferite GRATUIT. Acest lucru trebuie APRECIAT. Daca cei care sunt la inceput de drum, in SEO, sau mai batrani, dar nu au chef sa citeasca, si deschid topicuri noi, e problema lor.
Nu cred ca sunt modificari NOI, sau schimbari majore care sa nu fie discutate pe forum. Sunt destule topicuri in care se ofera consultanta GRATUITA, pentru diferite probleme, seo related sau de programare.
Daca sunt informatii noi, pe care vrei sa le impartasesti cu noi, sau sunt probleme la care ai nevoie de solutii sau sugestii, poti posta cand si cum vrei.
Nimeni nu e Obligat sa posteze, sau sa raspunda. Totul se rezuma la bun simt si la "prietenie". In timp, fiecare dintre noi isi creaza o idee despre ceilalti, concurenti sau nu, si implicti apar "prieteniile".
Eu de ex, prefer sa vb cu Dan (acest guru SEO), cu Kidu (acest Guru al Afilierii), lovelife si altii in privat. E mai simplu si sincer mai putin "stresant", decat sa fiu ori "caine rau" sau sa ma enervez pe forum.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 4 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 4 vizitatori)