Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
de partea asta ma pot ocupa cu brio ... pana si fiu-miu poate contribui ... mai greu e ce urmeaza
apropo de ce se discuta mai sus. am mers saptamana asta la starea civila ca sa ridic certificatul de nastere. inainte de asta, cand sa depun actele vad urmatoarea treaba scrisa pe usa:
Observatie importanta: Ofiterul de stare civila poate refuza inscrierea unor prenume care sunt formate din cuvinte indecente ori ridicole, parintii putand opta pentru un nume corespunzator.
i-am dat un nume normal (ba chiar doua), zic eu, deci nu ridicol , pentru ca dupa 5 zile, cand vin sa ridic certificatul, sa-mi scrie feminin la sex, desi era Andrei Theodor
Adica ei isi rezerva dreptul de a respinge nume ridicole, in timp ce fac si operatii de schimbare de sex
Vrăjeală. Antonio Banderas was in Craiova. Tamponare violenta provocata de Antonio Banderas - Gazeta de Sud - Stiri din Craiova si Oltenia - 17 Septembrie 2013
Am un blog personal nou.
Simt un update minor de pozitii de astazi de dimineata. Nimic grav, o simpla raceala dar care are si +39 si -24.
Pe la voi tot asa este? Simtiti ceva sau nimic notabil (+1,-3)?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
...nu vad unde scrie ca a fost "tradus win in romana la firma/ferma lui becali..."
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)