Click aici merge doar pentru pachetul de 1.000.000 euro.
Probabil ai ales unul mai ieftin si nu s-a activat linkul ...![]()
Click aici merge doar pentru pachetul de 1.000.000 euro.
Probabil ai ales unul mai ieftin si nu s-a activat linkul ...![]()
Îi protejează pe vizitatori? Este de firmă? Adică, nu se rupe în procesul de utilizare? Sunt câteva întrebări pe care trebuie să vi le puneți când vă securizați obiectul muncii. Eu am să mai aștept, lucrând între timp la detalii mai puțin tehnice. De exemplu, vreau să scriu o carte despre cum m-am securizat, să organizez un workshop pe această temă - mult mai ieftin decât ce vă vinde Tom.
Tu ce crezi?
Ce mi-e Bucuresti, ce mi-e Teleorman![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Lasand gluma la o parte, realizezi ca era o exprimare metaforica si niciun om sanatos la cap n-ar lua-o personal!
Bag de seama ca eu nu sunt prea sanatos la cap .... my bad. Nu stiu ce e aia o metafora, asa ca am luat-o mot a mot.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Hai sa ne relaxam putin, vine sentinta Varanului si trebuie sa incepem sarbatoarea....
Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)