Pagina 1132 din 1463 PrimulPrimul ... 13263210321082112211301131113211331134114211821232 ... UltimulUltimul
Rezultate 11.311 la 11.320 din 14626

Subiect: Al 257-lea topic despre reputatii - postez pentru un prieten

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Simpla coincidenta. Nu, nu, n-are nici o legatura cu discutia de mai sus
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de shiprian Vezi Post
    Da. Se pare ca o groaza de lume este deranjata de reply-uri la obiect.
    Se pare ca o groaza de lume este deranjata de reply-uri la obiect.

Foarte urat din partea unora, Ciprian chiar posteaza la obiect, indiferent ca sunt posturi din 2010, sau 1948. Nu inteleg de ce va deranjeaza?

Sigur cei care ofera o negativa, au apasat gresit butonul, altfel pur si simplu nu inteleg!

Eu nu cred ca posteaza la misto, doar asa ca "sa fie". Lasati userii noi in pace, au si ei dreptul la prezumtia de nevinovatie.

Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

shiprian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th September 2006
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    116
    Putere Rep
    34

Implicit

Mai dar plictisiti sunteti intr-o zi de duminica. Ar trebui sa recititi si voi regulile de postare pe forum. Si da, sa fie penalizate posturile care sunt spam. But stick to the rulez.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Scrie in regulament unde am voie si unde nu am voie sa dau negative?
    Trust, but verify.

Adelin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Locaţie
    Tg. Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    24

Implicit

Tehnic daca stai acasa si nu faci nimic 65 de ani si dupa aceea iei pensia minima. In schimb daca lucrezi 45 de ani pana la varsta de pensionare cu un salariu de muncitor de 800 de ron pensia este cam tot atat.
    Shiprian, sa stam cu totii acasa pana la 65 de ani? Apoi unde sa mergem?
    Nimic.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Tehnic daca stai acasa si nu faci nimic 65 de ani si dupa aceea iei pensia minima.
    Practic, daca stai acasa si nu faci nimic, probabil nu o sa apuci cei 65 de ani pentru ca o sa mori de inanitie. Nu cred ca te ia cineva de suflet 65 de ani.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th September 2006
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    116
    Putere Rep
    34

Implicit

Era doar o exemplificare pentru comentariul cu cas-ul si puterea lui vindecatoare. Increderea in serviciul social oferit de stat ar trebui sa fie mult mai mica decat crede lumea ca merita. Cunosc o groaza de lume care a primit dusul rece pentru "cei 45 de ani de contributie la cas si pensii fara intrerupere" si care au primit un mare fas la pensie sau cand au mers intr-un spital. Dar presupun ca fiecare o sa aflam pe pielea noastra.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th September 2006
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    116
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Scrie in regulament unde am voie si unde nu am voie sa dau negative?
    Evident ca nu . Dar faptul ca esti asa cocos ar trebui sa fie pedepsit de regulament.
    In plus faptul ca poti sa sari de pe brd din marasti nu inseamna ca trebuie sa o faci.

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    43
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Tehnic daca stai acasa si nu faci nimic 65 de ani si dupa aceea iei pensia minima. In schimb daca lucrezi 45 de ani pana la varsta de pensionare cu un salariu de muncitor de 800 de ron pensia este cam tot atat.
    Tatal meu a muncit in constructii toata viata, are vechime 35 de ani, a muncit pe la toate podurile alea pe care treceti cand mergeti la mare, pe la blocurile ridicate in Fetesti si tot felul de constructii.
    Pentru toata activitatea sa in slujba comunitatii primeste fabuloasa suma de 810 lei.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Era doar o exemplificare pentru comentariul cu cas-ul si puterea lui vindecatoare. Increderea in serviciul social oferit de stat ar trebui sa fie mult mai mica decat crede lumea ca merita. Cunosc o groaza de lume care a primit dusul rece pentru "cei 45 de ani de contributie la cas si pensii fara intrerupere" si care au primit un mare fas la pensie sau cand au mers intr-un spital. Dar presupun ca fiecare o sa aflam pe pielea noastra.
    Si are dreptate.

1. Daca iesi la pensie la 65 ani (daca prinzi), cu salariul de bugetar sau minim pe economie, primesti la fel ca fel ca unul care nu a muncit aproape deloc.
    2. La pensie din ce stiu, se calculeaza veniturile pe ultimii 10 ani. Daca asa este, care dintre voi credeti ca o sa fiti angajati la 55 ani? 1% ? (daca prindem varsta)

---------------

1. uitati de pensie, considerati ca nu exista si incercati sa faceti ceva acum, nu dupa 40 ani. Daca credeti ca o sa traiti din pensie, va inselati amarnic. Nici curentul nu o sa fie acoperit de pensie.

O sa castigati din adsense? In 2055 adsense? O sa castigati din online? Serios?

2. exista o previziune pentru 2060, in care populatia Romaniei o sa fie de maxim 9 milioane. Eu zic 7 maxim. Cine credeti ca va suporta pensia?

Nu are sensul sa va bateti capul cu pensia, poate doar dupa ce treceti de 40. Pana atunci e timp
    Ultima modificare făcută de Tom; 10th August 2014 la 20:13.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inca un topic despre reputatii
    De Bogdan Calin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 27th September 2011, 15:55
  2. Postez gratuit articole de specialitate
    De charlieking în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th October 2010, 12:58
  3. Un topic despre nimic
    De danic în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 626
    Ultimul Post: 23rd July 2008, 19:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.