Simpla coincidenta. Nu, nu, n-are nici o legatura cu discutia de mai sus![]()
![]()
Simpla coincidenta. Nu, nu, n-are nici o legatura cu discutia de mai sus![]()
![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Se pare ca o groaza de lume este deranjata de reply-uri la obiect.
Foarte urat din partea unora, Ciprian chiar posteaza la obiect, indiferent ca sunt posturi din 2010, sau 1948. Nu inteleg de ce va deranjeaza?
Sigur cei care ofera o negativa, au apasat gresit butonul, altfel pur si simplu nu inteleg!
Eu nu cred ca posteaza la misto, doar asa ca "sa fie". Lasati userii noi in pace, au si ei dreptul la prezumtia de nevinovatie.
![]()
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Mai dar plictisiti sunteti intr-o zi de duminica. Ar trebui sa recititi si voi regulile de postare pe forum. Si da, sa fie penalizate posturile care sunt spam. But stick to the rulez.
Scrie in regulament unde am voie si unde nu am voie sa dau negative?
Trust, but verify.
Shiprian, sa stam cu totii acasa pana la 65 de ani? Apoi unde sa mergem?Tehnic daca stai acasa si nu faci nimic 65 de ani si dupa aceea iei pensia minima. In schimb daca lucrezi 45 de ani pana la varsta de pensionare cu un salariu de muncitor de 800 de ron pensia este cam tot atat.
Nimic.
Era doar o exemplificare pentru comentariul cu cas-ul si puterea lui vindecatoare. Increderea in serviciul social oferit de stat ar trebui sa fie mult mai mica decat crede lumea ca merita. Cunosc o groaza de lume care a primit dusul rece pentru "cei 45 de ani de contributie la cas si pensii fara intrerupere" si care au primit un mare fas la pensie sau cand au mers intr-un spital. Dar presupun ca fiecare o sa aflam pe pielea noastra.
Tatal meu a muncit in constructii toata viata, are vechime 35 de ani, a muncit pe la toate podurile alea pe care treceti cand mergeti la mare, pe la blocurile ridicate in Fetesti si tot felul de constructii.Tehnic daca stai acasa si nu faci nimic 65 de ani si dupa aceea iei pensia minima. In schimb daca lucrezi 45 de ani pana la varsta de pensionare cu un salariu de muncitor de 800 de ron pensia este cam tot atat.
Pentru toata activitatea sa in slujba comunitatii primeste fabuloasa suma de 810 lei.
Si are dreptate.
1. Daca iesi la pensie la 65 ani (daca prinzi), cu salariul de bugetar sau minim pe economie, primesti la fel ca fel ca unul care nu a muncit aproape deloc.
2. La pensie din ce stiu, se calculeaza veniturile pe ultimii 10 ani. Daca asa este, care dintre voi credeti ca o sa fiti angajati la 55 ani? 1% ? (daca prindem varsta)
---------------
1. uitati de pensie, considerati ca nu exista si incercati sa faceti ceva acum, nu dupa 40 ani. Daca credeti ca o sa traiti din pensie, va inselati amarnic. Nici curentul nu o sa fie acoperit de pensie.
O sa castigati din adsense? In 2055 adsense? O sa castigati din online? Serios?
2. exista o previziune pentru 2060, in care populatia Romaniei o sa fie de maxim 9 milioane. Eu zic 7 maxim. Cine credeti ca va suporta pensia?
Nu are sensul sa va bateti capul cu pensia, poate doar dupa ce treceti de 40. Pana atunci e timp![]()
Ultima modificare făcută de Tom; 10th August 2014 la 20:13.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)