Salutare dragi forumisti. Razvan este numele meu, si va scriu aceste randuri din minunata noastra zona, Oltenia! Sper sa pot invata multe de la voi, si la randul meu sa pot intoarce putin catre ceilalti.
O zi minunata si weekend placut,
Razvan
Salutare dragi forumisti. Razvan este numele meu, si va scriu aceste randuri din minunata noastra zona, Oltenia! Sper sa pot invata multe de la voi, si la randul meu sa pot intoarce putin catre ceilalti.
O zi minunata si weekend placut,
Razvan
Salut Razvan!
Mai aveai putin si spuneai si de minunatele meleaguri din Teleorman, Dambovita sau Ialomita
Eu sunt oltean din Targu Jiu dar iti spun ca oameni mai de proasta calitate ca cei din Sudul tarii (implicit si mai ales din Oltenia) nu prea gasesti!
Sa auzim de bine!
@Adrian - daca tu esti de proasta calitate, nu ar trebui sa-i incluzi si pe altii in "statisticile tale". Adica degeaba te ascunzi in multime, asta nu te schimba nici macar o secunda. Si nu, nu e vina nimanui ca esti asa.
Am observat ca e oarecum la moda sa jignesti grupuri de persoane (cu cat mai mari cu atat mai bine), crezand ca asa pari interesant sau ca jignirea nu e personala si "ramane asa". Surpriza: nobody cares. Ca jignesti o persoana sau un grup de persoane nu schimba cu nimic faptul ca ai jignit gratis. Ceea ce, nu-i asa, spune totul despre tine.
Trust, but verify.
Salut. Bun venit si la cat mai multe buline verzi.
Nimic.
Acu si tu mai Dane... de ce spui ca a jignit gratis... poate a primit bani sau linkuri de la cineva pentru asta.
Vezi cum faci afirmatii gratuite... sau poate si tu ai primit ceva pt asta ... hmmm .. prea incalcit forumul asta
Acum ce sa fac "ma" Dane, ca oricare am si eu o parere proprie. Asa parere mi-am format eu dupa periplul prin cei 32 de ani de viata. Ce pot face daca nu coincide cu a ta...
Si nu era nicio jignire, doar o observatie. Mi se pare ca esti cam incordat pentru un inceput de week end!
Bine ca mi-ai elucidat macar misterul "negativului" primit:
negativ.JPG
Sa ai o zi buna!
Trust, but verify.
Din Sud-Est Bucuresti!
Multumesc tuturor pentru mesaje de welcome!
Salut Razvan, bine ai venit pe forum!
Cred ca nu te asteptai la o asa primire![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)