New ads model :
![]()
New ads model :
![]()
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
(tm)"Echipa noastra nu are experienta doar in mediul online, ci si in vanzari. "
Caut cu jingle.ro.
Dan aka Guccifer a fost capturat.
PS. De vanzare cont de ambasador. Ownerul va lipsi multa vreme de acum incolo.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Retired
Ma uit la tv si ma crucesc. Din pacate am ratat Tv-ul de cateva zile, asa ca sunt un pic in urma cu evenimentele.
Ce ma surprinde (pe langa multe altele) este faptul ca nimeni nu a detectat locatia avionului, indeferent de semmnalul trimis:
- telefonic
- gsp
- frecventa 121, 254, 406 etc
Suntem in 2014, au fost nevoie de 5 ore si un padurar care se uita la tv, ca sa vina niste "unii" sa se uite la epava (la fiecare accident sunt multi care se "uita", asa era si aici).
Lumea a 3-a e un compliment.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)