Si bloggalagii. Cred ca vine un ghost update, de rade tot ce e advertorialpe bloguri. Un no-follow, automat si e safe. Era normal sa se intample, mai devreme sau mai tarziu. Vinde cate advertoriale vrei, noi le punem no-follow (ele sunt utile, pentru branding, trafic, expunere, etc, dar nu pentru seo.)
. There are still many good reasons to do some guest blogging (exposure, branding, increased reach, community, etc.). Those reasons existed way before Google and they’ll continue into the future....to make it more clear that I’m talking about guest blogging for search engine optimization (SEO) purposes.
Astazi raspunde lui Dan de la Cluj:
" hello Matt, am cumparat peste 100 de advertoriale, pe cateva bloguri pr3+, de la 5 euro, dar nu vad nici o imbunatatire a pozitiilor.
cand faceti update de serp?"
"salut Dan, in al doilea rand, advertorialele sunt interzise prin lege, dar daca tot ai mentionat, noi le indexam, citim cu placere, doar ca le asignam automat un no-follow, pentru ca sunt platite.
Update de serp, facem din minut in minut, deci orice schimbare, se intampla real time. Din pacate, tu ai aruncat cu banii pe geam, asa ca iti recomand sa te muti la o locuinta cu gradina, astfel incat sa-ti arunci banii pe geam, tot tie, in gradina. "
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Reutilizare pagina FB -> Ochelari devine -> vezi aici!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Eu mereu pun o poza cu mine impreuna cu respectivul in guest posts, sa nu existe dubii ca nu ne-am cunoaste.
Retired
exact. iar google foloseste facebook face detect, iar daca esti amic cu respectivul pe facebook, e perfect.
Cum numarul meu de prieteni este relativ mic, iar facebook nu folosesc, va propun o taxa de 100 euro, sa ne cunoastem mai bine.
Dupa ce ne cunoastem, eu va las sa postati 1 articol lunar, urmand ca in fiecare luna cand vreti sa postati, sa ne mai cunoastem o data de 100 euro. In felul asta avem poze impreuna, pe care le adaugam pe pagina voastra de profil.
E cam la fel cu "maritatul" cu un american, trebuie sa dovedesti ca "va cunoasteti" de ceva timp.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Tu vrei sa castigi 2 lazi de corona![]()
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)