În sfârșit, pot să postez pe marketplace!
Caut de lucru!
Scriu articole informative despre piața turistică în general, despre destinațiile turistice mondiale, prezentări obiective, topuri, comparații, croaziere, sfaturi, bilete de avion, reviews pentru destinațiile pe care le-am văzut în timp (peste 50 de țări). Articolele au la bază o cercetare amănunțită, de fiecare dată.
Diacritice sau nu, la alegere.
Pot să furnizez un portofoliu generos - detalii pe PM.
Multe dintre articolele scrise de mine au prima pagină sau prima poziție în căutările organice - exemple sau chiar studii de caz pe PM.
În plus, pentru colaborările permanente, pentru cele mai bune rezultate, pot oferi consultanță.
Am lucrat câțiva ani în agențiile de turism de la noi și am 5 ani de muncă la bordul vapoarelor de croazieră, în hotel de 5 stele (Princess Cruises). Scriu de 4-5 ani pe nișa turistică, cu rezultate foarte bune. Pot face reviews pentru hoteluri/pensiuni/alte unități de cazare.
Am cunoștințe solide de HTML/CSS/onpage SEO. Pot realiza bloguri/platforme WP/Drupal, soluții fully responsive/adaptive, la cerere - discuții pe PM.
Prețul este de 1-1,5 euro / 100 de cuvinte, în funcție de munca depusă. Nu mă interesează colaborări de câteva articole, ci doar pe termen lung, serioase. Există posibilitatea de reduceri și anumite alte avantaje - detalii pe PM.