In regula, lasa i pe altii sa ia partea leului![]()
In regula, lasa i pe altii sa ia partea leului![]()
Promotii Altex in vigoare
Fac cateva precizari pentru ca m-au contactat mai multi colegi pe aceasta tema.
Invitatia mea de saptamana trecuta privea pe cei care fac sau vor sa faca marketing afiliat la un nivel superior. Practic am libertatea sa stabilesc custom, functie de dorintele afiliatului, conditile programului de afiliere. Ganditi "out of the box", nu va blocati in comisionul fix de 3 procente si bonusul de vouchere, exista multe alte forme in care va pot incentiva performanta, la nivel suplimentar, dincolo de comision si perioada de recurenta. Depinde doar de voi la ce v-ati gandit! Nu vreau sa va dau eu mura-in-gura ce variante aveti, voi ajunge sa fac si asta dar atunci vor avea stiinta toti ceilalti. Voi fiti inspirati, formati-va o strategie si apucati partea leului inainte de orice
Astept in continuare mesajele voastre la afiliere@altex.ro.
Salutam intrarea in echipa de marketing Altex a colegului Adrian Zanfir, iar de luni proiectul de video content este preluat de Ionut Bunescu.
So, filmuletele si pozele detaliu vor aparea curand![]()
Pe langa proiectul de continut video de care va povesteam, saptamana aceasta am trecut la munca de josIntre timp se lucreaza intens la un update masiv ce va contine multe facilitati noi:
- Clase de afiliati
- Sistem de campaign tracking (subcampaignID,SID)
- Implementare sistem pentru siteurile de tip cashback /cashout
- Link-uri modificate automat pentru cei care vor sa genereze link-uri de conversie de search
- Implementare sistem de recomandare bazat pe un cod gen voucher, independent de sistemul clasic cookies, ce va permite splitarea comisionului ( 1% reducere pentru clienti, 2% comisionul vostru,etc )
- Acordare comision pentru rezervarile in magazin*
- Acordare comision pentru comenzile pe mediagalaxy.ro ( cu instrumente si stats distincte )*
*Ultimele doua depind si de noile dezvoltari la site, e posibil sa nu fie integrate in primul update.
Asta o sa omoare proiectele mai putin "spammy", exista deja un magazin (PC Garage) ce are asa ceva si nu prea ii promoveaza nimeni cu content pentru ca e prea multa munca (sau bani investiti) pentru doar 2% si esti fortat de concurenta sa dai si tu voucher de reducere.
Ultima modificare făcută de LensFlare; 7th September 2013 la 08:22.
Lensflare: este un instrument (alternativ) de promovare, nu esti obligat sa il folosesti.
Din moment ce o sa fie afisat "reducere 1% la Altex folosind codul X" pe toate gardurile nu prea ai cum sa nu afisezi si tu ca altfel iti iei adio de la comisioane. Asta e parerea mea si e testata cu PC Garage, pana nu am afisat in sidebar reducerea de 1% nu am luat niciun comision cu toate ca link-ul de afiliat adauga automat reducere, pur si simplu inlocuiau cu alt cod pe care il aveau ei salvat.
Am inteles ca nu sunt obligat sa folosesc, vroiam doar sa-mi expun punctul de vedere cu gandul ca poate va razganditi.
P.S. 2% Altex = 2% PC Garage = 3% eMAG - taxe.
Ultima modificare făcută de LensFlare; 7th September 2013 la 13:25.
Am inteles punctul tau de vedere, dar sunt si multe cereri in acest sens, in general implementarile care le facem sunt cerute de afiliati.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)