Pagina 65 din 130 PrimulPrimul ... 1555636465666775115 ... UltimulUltimul
Rezultate 641 la 650 din 1295

Subiect: Altex Afiliere

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

- link-urile afiliate duc din cand in cand catre pagini goale; Este o eroare de script, se lucreaza
    - eroare 404 cand produsul nu mai este in stoc; Este in studiu un alt format de 404
    - filtrele / cautarea foarte prost implementata, da rezultate aiurea; Nu am info, discut cu colegii
    - nu pot vedea ce produs am vandut pe link-ul afiliat; Va ramane la nivel de categorie produse informatia, nu sunt semne sa se modifice curand.
    - nu toate produsele au descriere, mai bine afisati direct specificatiile tehnice decat o pagina goala (parerea mea); Se lucreaza intens la content, a fost marita echipa.
    - produsele care se califica in categoria "Livrare gratuita" ar trebui marcate cumva, un text "Transport Gratuit" sub poza aceea cu camionul nu cred ca face rau nimanui ; Nu am info, discut cu colegii
    - Catalog Altex e cam aiurea, mai ales in varianta curenta; Nu am info, discut cu colegii
    - in meniu ar fi ok si un link catre "Promotiile Saptamanii" sau macar o varianta online a newsletter-ului (cu link-uri normale, nu whiteimage.eu) catre care sa putem genera link afiliat; Am mai discutat, sper ca foarte curand sa fie listat pe altex.ro
    - de butonul "Rezerva in magazin" nu ma mai leg pentru ca stiu ca insist degeaba... desi ar fi foarte ok daca nu ar afisa persoanelor ce vin de pe link-uri afiliate. Cu siguranta va avea o forma de lead ca si studiu, daca se va justifica implementam comision. Formatul actual (tehnic) ne impiedica sa urmarim ce rezervari s-au transformat in comanda achitata. In cel mai rau caz va fi ascuns celor care vin din linkuri aff, eu am insistat pe comisionarea lui.

Iti multumesc pentru feedback si sugestii, revin cu info complet zilele urmatoare, functie de raspunsurile de la colegi.

irealx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    16th August 2011
    Posturi
    338
    Putere Rep
    29

Implicit

Cand produsul nu mai este in stoc de ce trebuie sa dispara? De ce nu ramane, si sa fie o atentionare gen Nu mai face parte din oferta.

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Din pacate nu eu stabilesc politica produselor out of stock. Se intampla in cazul lichidarilor de stoc cand in majoritatea cazurilor produsul nu va reveni in oferta noastra. Daca este stoc 0 doar pentru moment, atunci ramane vizibil.

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

bannere noi pentru promotia Philips.

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

5 out of 5 members found this post helpful.

Implicit

Nu, nu renuntam la vouchere. Dar avem un bonus mai atragator

Plus un set de modificari si imbunatari ale siteului si platformei de afiliere ce se va implementa in curand. Surpriza
    [Mare parte din modificari sunt cerinte ale voastre, am tinut cont de ele, va multumesc pentru rabdare, in curand vor fi on]

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

Implicit

Asteptam si surpriza.

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    39

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Inteligenta miscare pe tabla de sah a afilierii din RO... mai ales in conditiile actuale in care unii renunta la vouchere...

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Octav: au mai fost discutii si am vrut sa subliniez ca nu renuntam la vouchere Impreuna cu modificarile care le vom aduce in perioada urmatoare se va creea un avantaj major pentru afiliati. Altex Afiliere este inca intr-o perioada de acomodare pe piata, inca testam si dezvoltam pentru a creea o legatura solida magazin-program afiliere-afiliati. Din pacate Altex este un gigant in care exista sute de alte probleme ce necesita rezolvare si (poate) ne miscam mai greu, dar va asigur ca notez si urmaresc toate observatiile si cererile voastre. Administrativ imi este infinit mai simplu sa intervin la nivelul platformei de afiliere fata de shopul online altex.ro, de aici si delayul.

Pe de alta parte, exista niste avantaje de a fi brandul Altex si mai ales, de a ne putea juca cu propriul program de afiliere Oferte exclusive ptr voi, bonusuri suplimentare, training de brand/produs, testare de produse acasa sau in magazine si alte chestii interesante se anunta. Urmeaza chestii misto, veti vedea

Acum, ontopic;
    PROMO WEEKEND: Pana la 25% REDUCERE la televizoare SAMSUNG [landingpage]

Azi mai apare in sistem si o campanie de bannere pentru Whirpool: Combina frigorifica + aspirator cadou valabila pana in 30 iunie.

Later: sunt deja in sistem cele doua seturi de bannere, spor!
    Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 14th June 2013 la 11:55.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

super misto bannerele, 3d asa.
    Ultima modificare făcută de Tom; 14th June 2013 la 14:04.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    50

Implicit

Ma bag eu peste Tom, daca vreti vorbesc eu cu sora-mea sa faca un set de bannere gratis si apoi daca va place la pret de low-cost ca Tom va ia piele de pe voi apoi
    In alta ordine de idei, sper sa vina surprize ok si in continuare ca datorita vouchere-lor la care oferiti si bonus acum am inceput sa-mi schimb un pic strategia si voi promova Altex intr-un procent mai mare in perioada urmatoare.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Afiliere Amazon.com ?
    De Nichita în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 78
    Ultimul Post: 17th January 2018, 20:10
  2. Afiliere turism
    De stanccone în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 40
    Ultimul Post: 7th August 2017, 17:35
  3. 10% discount la toate produsele la Altex - daor astazi
    De eterna în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 5th May 2012, 12:04
  4. Cupon reducere Altex
    De eterna în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 1st January 2012, 09:50
  5. Programe de afiliere sau PPC
    De Florin Traian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 3rd December 2010, 17:37

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •