La mine pe pagina "http://afiliere.altex.ro/AffiliateReports/PromoToolPerformanceByDay" la "Lista comenzi" nu apare bine! Afiseaza scrisul mai jos decat ar tb. Folosesc chrome
La mine pe pagina "http://afiliere.altex.ro/AffiliateReports/PromoToolPerformanceByDay" la "Lista comenzi" nu apare bine! Afiseaza scrisul mai jos decat ar tb. Folosesc chrome
Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!
offtopic: Aveti idee, monitorul Monitor LED PHILIPS 226V4LSB/00, 21.5", negru | ALTEX se poate prinde in perete, ma refer la cel de pe stocul Altex. Pe alte site-uri vad precizat acest lucru: Montare pe perete Blocare Kensington, Montare VESA (100x100 mm)
Pe Altex, informatiile sunt limitate.
Multam anticipat.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
In momentul in care fac un instrument text poate ar fi util ca cele doua campuri Nume Instrument sa se completeze automat cu Nume Link si eventual, daca ai nevoie, ulterior sa modifici nume link. De cele mai multe ori acestea coincid.
Nu prea merge, sunt campuri distince, unul e titlul linkului al doilea il folosim sa poti diferentia in lista. La nivel practic se poate face ce vrei tu dar nu cred ca te mai descurci cu lista. De ceilalati nu mai zic
S-a facut un deployment azi dimineata, majoritatea problemelor semnalate au fost rezolvate + mici modificari.
1. La Instrumente de promovare, nu exista si Feeduri, pentru preluare automata a produselor?
2. Daca m-am inscris cu un domeniu, pot folosi codurile si pe subdomeniile acelui domeniu, sau trebuie sa inscriu separat si fiecare subdomeniu?
1. in urmatorul update apare feed, generare voucher, blocare/deblocare plati automat.
2. e suficient domeniul cu siguranta.
Voucherele generate vor primi un bonus (gen eMag)?
Vor avea cu siguranta dar nu stiu in acest moment sa ti spun in ce faza. Pe scurt, vor aparea clase de afiliati ( functie de performante ) si (probabil) ca aici va exista un sistem de bonusare diferit functie de clasa.
Știi cumva dacă va apărea și un api, înafară de feeduri?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)