A avut cineva discutii cu vola.ro in vederea afilierii?
Exista alternative? M-ar interesa ceva international daca se poate.
Ceva afiliere pentru rezervari camere de hotel?Are cineva in desfasurare?
A avut cineva discutii cu vola.ro in vederea afilierii?
Exista alternative? M-ar interesa ceva international daca se poate.
Ceva afiliere pentru rezervari camere de hotel?Are cineva in desfasurare?
Pentru rezervari camere de hotel incearca Continental Hotels, au conversie buna (prin platforma 2parale). Cat despre Vola.ro, nu te sfatuiesc, nu renteaza ca si rata de aprobare a comisioanelor. Peste 60% respingere.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
La vola.ro ma gandeam sa aplic direct la ei nu prin 2p.
Tu de ce nu ai aplicat direct la ei?
Daca-ti trag teapa prin sistemul 2parale, ce crezi ca i-ar opri sa ti-o traga si mai tare prin propriul lor sistem?
Daca prin 2parale unde este cineva care mediaza toata treaba au peste 60% rata de respingere, are rost sa iti bati joc de munca ta intrand intr-un sistem de afiliere direct cu ei?
Ma gandeam totusi ca se respecta.
Stiu ca am vazut si la Mircea Badea pe blog candva vola.ro dar nu stiu daca era direct afiliat sau prin 2p.
Nu cred ca la acest asa-zis blogger/vedeta/mancator de ***** reclama era una de tip afiliat ci mai degraba platita cash.
Nu se merita cu Vola direct cum nu s-a meritat nici prin 2parale.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Dar o alternativa exista?Ceva strain, pentru domenii .com?
Spunea cineva aici pe forum despre booking.com , eu nu am incercat.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Booking.com e smecher pe .com dar si pentru .ro. Sunt proiecte romanesti care fac afiliere prin Booking.com si promoveaza oferte pentru Romania. Din cate am inteles multi romani stiu deja de booking si au o cota de piata destul de buna si la noi - in jur de cateva milioane euro/dolari daca-mi amintesc bine statistica respectiva.
Gasesti informatii despre afiliere cu o cautare pe google.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)