M-am gandit si la booking.com. Nu auzisem de ei pana anul trecut prin august cand mi-am facut rezervare cu ei si a mers exact cum trebuie. Am achizitionat deja o serie de domenii special pentru booking.
M-am gandit si la booking.com. Nu auzisem de ei pana anul trecut prin august cand mi-am facut rezervare cu ei si a mers exact cum trebuie. Am achizitionat deja o serie de domenii special pentru booking.
O alta varianta este si hotelscombined.com. Au ca modalitati de plata paypal si nu iti cer asa multe date la inregistrare ca Booking.com
Diferenta intre hotelscombined.com si booking.com este aceea ca hotelscombined.com plateste comision pentru un potential client care acceseaza site-ul unuia dintre partenerii hotelscombined.com iar booking.com plateste comision la rezervare.
Stiu si de hotelscombined.com insa nu ii luasem in calcul pana acum cand am citit mai atent faq lor.
E o varianta de luat in seama. Ramasesm cu gandul la booking.com pentru ca am ramas surprins placut dupa ce mi-am facut rezervarea cu ei vara trecuta si a mers perfect.
Un dezavantaj pentru site-utile mai mici sau la inceput fara un numar mare de vizitatori, sau mai bine zis fara o rata mare de conversie pentru keyworduri precum 'cazare oras' este ca dupa un anumit timp, cei de la Hotelscombined vor inchide un cont care a generat lead-uri dar foarte putine conversii. Asa ca e posibil sa te chinui sa parsezi feed-ul lor, sa le implementezi solutia white label sau orice alta metoda preferi, si peste 1-2-3 luni sa primesti un mesaj cum ca iti inchid contul. Cel putin la booking.com nu vei avea problema asta.
O alta varianta pentru bilete de avion este si esky.ro
Am avut initial Vola.ro dar cand am incercat eu (acum 2 ani) nu aveau decat casute de search presetate. Pe mine ma interesa un feed sau o solutie white label si am vazut ca esky ofera asta insa am ramas blocat la semnarea contractului pentru ca aveam anumite nelamuriri in legatura cu unele puncte din contract, insa nu am primit un raspuns la ele nici astazi.
La hotelscombined.com am cont de 3 ani fara sa generez mari castiguri dar si fara sa promovez foarte mult sistemul lor de afiliere( o casuta de cautare aruncata aiurea pe un blog cu 30 de unici pe zi) si nu mi-au inchis contul.
@maxx05
Ne poti spune care sunt veniturile in medie? Ca sa ne facem o idee. Multumesc anticipat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)