Intrebarea se transforma in "cand e urmatorul update?"![]()
sa zicem, next 30 days, maine as putea sa avansez mai exact un termen.
ideea e ca am descoperit mici "probleme" ca sa zic asa, sau mai bine zis, mici facilitati care trebuie implementate prioritar.
maine discut cu tradeads si vedem ce termene de rezolvare avem.
Propune, te rog, ca in emailul de 'Bun venit' pe altex.ro, parola sa fie ascunsa in email si nu vizibila, un plus de securitate n-ar strica.
Numai bine.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
S-ar putea face ca in momentul cand folosesti instrumentul "Link generat" in cele 3 campuri aferente codului generat, atunci cand dau click in sectiunea respectiva codul sa fie selectat automat?
Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 21st November 2012 la 17:49.
Eu prefer sa ramana asa, sa pot edita codul direct in acel camp dupa necesitatile mele.
Propun sa se insereze nofollow automat la codul generat, se evita diferite probleme
O alta rugaminte sa fie posibilitatea sa se se salveze automat datele de logare (un buton check la fel ca la yahoo) sa nu fiu nevoit sa scriu user name si parola de fiecare data
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
lovelife, eu vorbesc de cele 3 casute unde apare codul generat. nu poti face modificari acolo. doar il iei de acolo cu copy/paste
Vestea buna e ca vor avea bonus, vestea rea este ca de la generarea lor vor fi active in dimineata urmatoare
ATENTIE! linkurile si bannerele generate au un delay de 1-3 minute ptr a se activa in sistem, deci nu functioneaza instant.
S-a admis propunereaSe va implementa curand.
puthre, good news: 10-14 zile
Intr-un viitor update vei putea alege do/nofollow sau prescurtarea linkului.
Propun
Numai vesti bune ne aduci, acum nu ne mai ramane decat sa generam comisioaneCat la % va fi bonusul?
![]()
In Rapoarte - Liste Comezi ( pe perioada ) azi si ieri de exemplu - Nu s-au gasit inregistrari. - desi am comisioane..Cred ca e un mic bug, Cristian..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)