Am un blog personal nou.
Cred ca ar trebui sa faca ceva in privinta asta, pentru ca daca vreau sa mut ceva la ei sau sa adaug si link-ul lor in nici un caz nu iau la mana atatea link-uri.
P.S. Nu inteleg de ce isi tin link-urile la tradeads.eu, nu vad nici un motiv pentru care ai da firmei respective atata putere.
Eh, nu o sa incerc sa fac eu ceva pentru ca e foarte posibil sa gresesc si sa nu se contorizele comisioanele, astept un raspuns de la Serban Cristian, poate exista totusi o solutie.
Lensflare: nu am solutie pentru ce vrei tu, daca vrei sa testezi vreo solutie, nu e problema, verificam pana suntem siguri ca se contorizeaza corect comisioanele tale.
In privinta linkurilor nu inteleg problema, emag tine linkurile pe PS, X magazine tin linkurile pe 2p si altex pe tradeads, care este diferenta?
Cum linkurile nu au parametrul către pagina de destinație, LensFlare nu poate modifica linkul de afiliat ca să redirecteze automat către pagina de căutare cu kw numele titlului(ex: altex.ro/catalogsearch/result/?q=Galaxy+s4). La PS și 2parale (și prin modificarea parametrului și prin wrapperul php) se poate face asta.![]()
Am un blog personal nou.
Pfff... aveti o problema grava daca nu se poate face aceasta automatizare, o sa fie aproape imposibil sa preluati afiliati cu site-uri mari. Mai ales ca procesul de generare a link-urilor afiliate e greoi, iar modificarea manuala a cateva sute sau mii de link-uri inseamna multe zile de munca.
Si eu astept cu nerabdare o posibilitatea de generare a link-urilor afiliate direct din php fara a folosi uneltele puse la dispozitie, sa speram ca vom avea ceva de genul cand vor fi lansate noile uptate-uri...
Octav: am apucat deja firul, ne apucam sa il despicam
In perioada 27.06-07.07.2013 are loc promotia 20% reducere la routere si hard-disk-uri externe WD.
Codurile participante sunt:
Cod Pret actual Pret promo
CPCWDBEAV0000NW 369.9 295.9
HDDBUPB0040JSL 2299.9 1839.9
HDDWDBAAU0010H 419.9 335.9
HDDWDBAAU0020 519.9 415.9
HDDWDBACW0010H 399.9 319.9
HDDBKXH5000ABK 329.9 263.9
In perioada 27.06-03.07.2013 are loc promotia la tabletele Evolio
Reduceri la tablete Evolio TABEVOTABBY 20.00 lei reducere
Reduceri la tablete Evolio TABEVOTABFUNGPS 30.00 lei reducere
Reduceri la tablete Evolio TABEVOTAB3 50.00 lei reducere
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)