Da ar fi foarte util sa fim notificati pe email cand expira un link, ceva gen cum este la 2parale acum cand da cineva click pe o campanie care nu mai exista.
Da ar fi foarte util sa fim notificati pe email cand expira un link, ceva gen cum este la 2parale acum cand da cineva click pe o campanie care nu mai exista.
cred ca e deja in studiu problema, verific si revin cu info.
Faceți ceva cu site-ul Alex că e praf. Se încarcă de două ori (după ce se încarcă o dată își dă refresh automat și se mai încarcă o dată), iar catalogul cu promoții nu mai e disponibil. Puteți vedea aici altex.ro/catalog-produse că nu e nimic.
Mai sunt probleme... seara merge foarte greu... etc.
Și ce mă enervează la culme e că trebuie să mă loghez de enșpe mii de ori în afiliere.altex și mai zice și "Cineva este deja logat in aplicatie pe acest cont. Apasati continua pentru a intra in aplicatie."
pagina de promotii a fost dezactivata.
stim problemele, se lucreaza.
da i Iesire cont cand termini treaba.
4 campanii noi de Oferte Speciale.
![]()
Off topic: vin si eu cu o intrebare ca sa nu mai deschid un tipic ca nu isi are rostu
Daca cumpar online un produs in rate si nu sunt multumit de el il pot returna ? Daca da bani ii voi primi in mana sau inapoi pe card ?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri
Din cate stiu nu poti returna un produs cumparat in rate.
LE: Nu poti, vezi aici mai multe detalii http://www.altex.ro/regulament-campa...tur-in-31-zile
Produse nereturnabile: Produse achizitionate prin sistem de rate sau bonuri valorice
Deci nu se poate returna , mersi LensFlare
Pentru produsele cumparate in rate, in primul rand trebuie sa obti rezilierea contractului cu banca respectiva. Daca este ok, produsul se returneaza in conditiile "normale" ale magazinului ( prevazute de lege, ma refer la cele 10 zile ). Nu se incadreaza in garantia de 31 de zile.
Nu ai ce bani sa primesti in mana sau card, tu nu ai platit nimic... Banii se intorc inapoi la banca.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
sunt 6 acum, una interesanta cu lichidare de stoc la tablete.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)