N-am nimic cu ei, n-am cumparat niciodata de la ei, dar cand vad chestii destea parca nu prea imi inspira incredere![]()
N-am nimic cu ei, n-am cumparat niciodata de la ei, dar cand vad chestii destea parca nu prea imi inspira incredere![]()
Faza cu AdWords`ul e de condamnat, intr`adevar. De aia am zis offtopic, pentru ca am scris despre livrari si produse, nu despre marketingul lor. Gata, nu mai poluez topicul cu altele.
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
promiti?sa discutam despre afiliere, de problemele de marketing sau/si legale are cine sa se ocupe.
Samsung Galaxy S4 intra in depozit maine dimineata ( sambata ) atat pe black mist cat si pe white. Momentan, exclusiv online, profitati![]()
HTC One pe cand intra?![]()
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Astept azi un raspuns pentru htc, la s4 au inceput deja livrarile de sambata, astazi se tripleaza stocul, vad ca a prins bine pe afiliere, felicitari.
Astept si eu HTC One.![]()
12-15 mai, ar fi data de intrare ptr HTC One.
Serban, pe cand se va adauga in raportele din sistemul de afiliere ALTEX si motivul anularii comisioanelor ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)