nu ne intelegem.
discounturile sunt stabilite de cineva. vom afisa in site -10% sau -10 lei. de aici afisarea duala. acolo s-a hotarat afisarea gen -10lei dar calculul a fost gandit procentual.
daca vrei sa iti dau jumatate de dreptate, era mai potrivit sa afiseze -15% si nu valoarea sumei scazute. din pacate, la un anumit volum, nu mai e timp suficient ptr amanunte de gen.
Al dracu' de mica e rata de conversie fata de competitie!
Schimbati felul in care arata site-ul pe pagina de produs ca pierdeti bani si voi, dar si eu... daca continui![]()
Spune mi mai exact ce te deranjeaza la pagina de produs, sau ce crezi ca merita imbunatatit
In momentul in care am implementat pentru un client aceasta pagina de produs (random) printre exemplele cu one column product page se afla si vechiul Altex, cu toate hibele lui - erau unele elemente foarte faine, cum ar fi felul in care era pozitionat si simbolizat butonul de add to cart.
Ce ma deranjeaza? Asa, la prima vedere:
- sidebar stanga incepand cu faptul ca exista si pana la faptul ca este imens. Rosu si galben sunt in combinatie culori extrem de tari si prea prezente pe pagina
- Descriere si Specificatii in taburi separate (de unde sa stie average user ca se deschide inca un tab?)
- Poza produsului foarte mica
- Fontul din h1 greu citibil (cred ca ajunge acel font doar in logo sau doar sa simbolizezi chestii importante / call to action)
- comprimarea grosolana a meniului de categorii
- GRI-ul pentru in stoc. C'mon, gri?!
- daca folosesti marimi diferite si suprascript pt pret, virgula aia e in plus din pret.
Acum ar mai fi chestii, dar pentru mine astea sunt cele care acum, in 5 minute, le observ. Pentru mai mult, serios vorbesc, va trimit factura. Insa cred ca ajunge sa va uitati in mare la avantaje/dezavantaje Flanco vs eMAG si vedeti cam unde stati. Flanco este extrem de curat, eMAG extrem de OK pe Call to action, related products, review.
Acum iti trimit vreo 200 vizitatori/zi, de test - pe chestii care stiu ca merg - insa daca conversia e la pamant, sorry, imi mut jucariile pe flanco.
Si mie-mi cam vine sa plec atunci cand sunt pe site la altex. Contrastul ala de rosu cu galben iti arde retina.
Caut cu jingle.ro.
Pe langa design-ul care nu este foarte reusit, informatiile utile sunt ascunse (specificatiile tehnice) si la vedere este o descriere de multe ori prea scurta, spatiata aiurea, ce nu lasa impresia de profesionalism etc. Faceti o descriere personalizata pentru fiecare produs sau lasati specificatiile tehnice la vedere.
P.S. Sidebarul din stanga mai mult incurca.
multumesc, transmit feedbackul
Momentan este/sunt 31 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 31 vizitatori)