Cumva testeaza si zoso noul sistem de afiliere Altex?
Cumva testeaza si zoso noul sistem de afiliere Altex?
"... in plus depide enorm si de categoriile bifate de afiliat. Nu va afisa niciodata telefon samsung galaxy daca afiliatul a setat bannerul doar pentru televizoare, etc."
Nu era cazul pentru exemplul dat (pentru nokia functioneaza, dar probabil pt ca nu exista frigidere nokia), stii foarte bine asta, nu inteleg de ce incerci sa o dregi. Sunt mult mai multe cautari unde rezultatele nu sunt chiar ceea ce trebuie.
Am inteles ca nu e gata si mai e de lucru. Oricum, ideea e foarte buna!
rares: discutam in general, am dat un exemplu, nu comentam spusele tale. sistemul nu e perfect, nici macar finalizat, dar functioneaza si va fi perfectat.
irealx: da
O sa ma joc saptamanile astea putin si cu 2Parale. Mai exista problema cu produsele care ies din stoc se dezactiveaza si intra 404 direct?
Da. E probabil cea mai misto tema cu care am lucrat. Ia ghici la cine am tras cu ochiul pentru insipratie?
Referitor la celelalte optiuni nefolosite inca, nu am avut inca sufiecient de mult timp sa ii acord acestui proiect. Daca ma impotmolesc cumva, fii sigur ca iti voi cere sfatul :d
Scuze kidule pentru offtopic.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Da, scuze de offtopic
Roby oricand te ajut. Vezi ca exista si un update recent foarte misto
@ Serban Cristian - asa vor arata linkurile generate?
@ diu1so - inca exista aceasta problema. Nu inteleg nici eu care este avantajul celor de la Altex de scot produsele care nu mai sunt in stoc, poate ne lamureste Serban Cristian
O idee mai buna ar fi sa faca redirect catre promotiile saptamanii decat sa afiseze 404.
Ce redirect? Produs out of stock si atat. Eventual un related products - insa pentru asta ar trebui ca templateul afisarii paginii de produs sa fie pe o singura coloana.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)