1st November 2012, 14:26
0 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
LensFlare
Deja vizitatorii sunt mai educati, stiu cum arata link-urile de afiliere din .ro (2parale, profitshare etc.) si multi evita sa dea click. De ce sa risti penalizari ascunzand link-urile prin JS, redirect sau servicii de scurtare url cand Altex poate sa faca link-ul de afiliat similar cu cel al Amazon-ului.
Personal consider ca link-uri, ce ies in evidenta, de genul afiliere.magazin.
tld/xxx sau magazin.
tld/afiliat?id=01010 nu sunt ok si e doar o "strategie" a magazinului sa scape de plata unor comisioane.
Da, dar spui asta pentru ca esti unul dintre cei 1% care stiti ce inseamna afiliere. Restul de 99% nu au idee pe ce fac click.

Postat în original de
bogdancercel
bai kidu, ce mai tura vura. Ca afiliat ai aratat ce-ti poate pielea si inca, ohoho, o tot faci. Fa tu sistemu' ala dupa nevoile tale si o sa fie bine. Acu' nu chiar dupa chipu' si asemanarea ta ca am vazut cum te-ai dat in barci la leaduri

Da clar poate iesi o scula buna daca te implici mai mult din postura de afiliat.
Bogdan: faci o confuzie, eu nu fac sistemul de afiliere iar in al doilea rand, nu prea are legatura ce am facut eu la leaduri cu ce povestim aici. E adevarat, experienta mea cu diversele sisteme de afiliere conteaza dar cele mai multe info le am strans din discutile cu alti afiliati. Toata lumea viseaza sistemul perfect, tool-urile necesare, etc. Sa vedem daca reusim sa ne apropiem de visele lor, mai devreme sau mai tarziu.
1st November 2012, 16:39
1 out of 1 members found this post helpful.