in caz ca vreti sa cumparati ceva Cel mai mic pret din Romania | ALTEX
in caz ca vreti sa cumparati ceva Cel mai mic pret din Romania | ALTEX
Am vrut sa cumpar eu ceva de la ei ieri si tocmai crescusera preturile asa ca am cumparat din alta parte, acum sunt la nivelul preturilor normala (eu m-am uitat la un figider, care acum cu reducere este tot mai scump cu 100 lei decat am dat eu pe el si la un aparat foto la care au scos din colet incarcatorul, acumulatorii, geanta si cardul cadou)
Iar un aspirator pe care eu l-am cumparat luni de la Altex cu 609 lei acum este la oferta la pretul de 782 Lei, concluzia la ALTEX reducerile sunt o mare teapa
Ultima modificare făcută de lovelife; 15th April 2012 la 16:38.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Nu stiu ce sa zic cu cei de la altex au niste preturi foarte umflate, am vrut sa comand de la ei un iPhone 4s - 16 GB, cat credeti ca era pretul 3800 RON ! M-am interesat si in alte parti si ce sa vedeti, mediagalaxy 3000 RON, emag.ro 3000 RON acelasi telefon, aceleasi specificatii.
Pai voi nu stiti cum se fac promotiile in Romania?
Faza 1 : Pregatirea campaniei de reduceri, majorarea preturilor cu 20%.
Faza 2 : Anuntarea campaniei de reduceri
Faza 3 : Reduceri 10% la toate produsele
Faza 4 : Readucerea preturilor initiale pe rafturi
Voila, reduceri made in roumanie.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
observ ca e chiar 2999 iPhone 4S APPLE, 16GB, 3.5", 8Mp, Bluetooth, negru | ALTEX Sigur nu te-ai uitat la 64gb
Eu am făcut CEVA comisioane ieri pe Altex deci să mai fie. Asta cu prețuri umflate nu o cred și știu că m-am ocupat de reduceri vreo 2 ani. Aia mici poate o mai fac dar ăștia mari nu cred
Iti arat factura de la aspiratorul cumparat cu 609 lei, ieri era 782 cand era promotia, astazi ca promotia a disparut abserv ca este din nou 609 lei
Pacat ca cache din google nu arata ce a fost ieri ci doar data de 12 aprilie, era bine daca faceam un printscreen.
Dar nu contează un produs atât de mult la o campanie de reduceri generală. Și eu am cumpărat un tel de la emag și dupa 1 saptamana s-a scumpit cu 200 lei. Prețurile se schimbă și nu e de azi de ieri asta. Dacă știi mai multe produse care și-au crescut prețul atunci poate, dar 1 singur nu face diferența
Eu nu am stat sa notez preturile la toate produsele si nu cred ca este un caz singular
Sa fim seriosi nu este primul caz de acest gen: "Black Friday" - cum se fac reduceri în România
Chiar si eu am urmarit o camera foto in perioada in care se anuntau reduceri si pretul a fost exact acelasi cu mera cu 2 saptamani inainte, dar cu mentiunea 20% reducere.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)